Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: Воблери
Кат' ти свършат мини ... ще ти дам още ._DK_ написа:...тез тракат благодарение на takezo

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
пълниш си едно корито с вода и ги мяташ, акто не иска да играе почваш с промени на ъгъла на лопатката, разполочението на халката, нова лопатка, и тн..
така като ги гледам ако не се върти най-горния ще има най-добра игра
така като ги гледам ако не се върти най-горния ще има най-добра игра

кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
Аз мога да кажа, че не са доизпипани като шлайфане. Това което си можъл да направиш си го направил отностно играта, сега можеш лопатката да огънеш надолу за да усилиш играта ако нямат такава, или тежест да му сложиш не знам си къде...
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Пробвай с утежнеия 1/3 в предната част и 2/3 в задната.
-
- фен клуб-скобар
ехоооуу тука е афторЪ на темата, пък щуки чат пат.
Айде една бройка от мене почната от лятото, но мързел брат сега я довърших. Шукаритетна окраска!

Кръстих го разрушителя-кефалоубиец!
Айде една бройка от мене почната от лятото, но мързел брат сега я довърших. Шукаритетна окраска!

-
- фен клуб-скобар

супер е колега но защо не ги лакирашvlado-fidera написа:ехоооуу тука е афторЪ на темата, пък щуки чат пат.
кьоркефали
-
- фен клуб-скобар
лака след това
Ами лакирам ги след това, просто не ми се чака да изсъхнат и да ги снимам тогава.

-
- фен клуб-скобар
Преди време мярнах тези на Космос http://www.elitsa-3.bg/spray_paint/cosmoslac.htm#7 - флуорисцентни спрейове. По магазините не съм виждал от тези точно, а цените би трябвало да са близки до обикновените: 5-6 лв.

-
- кандидат преподавател
Владо има разлика между флуорисцентни и фосфоресциращи.Флуорисцентните са по ярките цветове дет се вика отровните
.А фосфоресциращите са светещи на тъмно.Значи ние продавоме флуорисцентни на цени някъде около 5-6 лв.но фосфорисциращите са доста по скъпи мисля около 10-12 лв за флаконче от 400 мл. и аз съм виждал само на Космос .Дори имам някъде на работа и имах идея да пръсна някой воблер ама незнам какъв ще е ефекта - по скоро никакъв

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
спрея ще си е скъп, но ако има такива малки разфасовки като обикновенни боички
и една малко проста идея: Снощи иаз градината забелязах светещи неща в тъмното(от там ми дойде идеята), това бяха яйца на някакво насекомо, като смачках едно в раката си петното светеше като мартеничка. Йи ся ша ма сметнете за идиот, та да сабера десетина (поне в тъмното се виждат) да ги изтискам в някойкапачка , да добявя няколко капки паркетен лак......... и да излея получилото се вещество във форма за очички.
и една малко проста идея: Снощи иаз градината забелязах светещи неща в тъмното(от там ми дойде идеята), това бяха яйца на някакво насекомо, като смачках едно в раката си петното светеше като мартеничка. Йи ся ша ма сметнете за идиот, та да сабера десетина (поне в тъмното се виждат) да ги изтискам в някойкапачка , да добявя няколко капки паркетен лак......... и да излея получилото се вещество във форма за очички.
кьоркефали
-
- новобранец
Абе четох ви писаниците и ми доиде една идея. Понеже не съм опитвал до сега да си правя воблерчета, а да съм честен нямам нито времето, нито мястото, нито инструментите в момента. Имам едни приятели художници, един двама са доста добри с аерограф-а. Ако има някой който е склонен да изработи една две "бланки", мога да им ги изпратя и да видим какво ще се получи. Повече от сигурен съм, че резултатите ще са отлични. 

-
- кандидат преподавател
Колега я кажи от къде си та да имам в предвид.Имам някой почти готови но мога да спретна още някой .Пък и имам някой , който могат да се пребоядисат .Може да измислим нещо 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ

туй от новото реколта (есен 2009)
т'ва долното освен, че е двуделно е и тракащо
Последно промяна от _DK_ на Пет Дек 18, 2009 11:48 pm, променено общо 1 път.