Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Заргана от Албиона
Модератори: emo vasilev, alekst
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Заргана от Албиона
Тази година сезона на зарганата в Англия е слаб. Миналата Събота (30 Септември) за четери часа успях да хвана само 50 заргани

BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Здасти Дели! Поздрави за шабленският риболов!
Откакто се върнах от БГ това ми е първият риболов - много работа
След като се налових на заргани в Събота през деня, през ноща отидох на кея в Торки и наскубах 8 скумрии, 11 сафрида, 3 големи полака и 10-тина малки. Това между 10 вечерта и 2 сутринта.
Имам снимка само на един от сафридите:

На сутринта отидох рано, рано в 5часа, пак на Хоупс ноуз за да ловя лаврак на жива скарида докато не са дошли скумрияджийте.
Успях да хвана 4 лаврака, най-големият към 4кг. Имам само снимка на него:

Като дойдоха скумрияджийте с децата и взеха да вдигат гюрултия, аз се преместих на едни по-отдалечени скали и успях да хвана 3 морски кефала все по кило, на плувка и хляб. На тях обаче нямам снимки. Пуснах ги обратно, защото тукашните не са вкусни като нашите и не стават за ядене.
Тук сезона на морският риболов тепърва започва. До няколко седмици трябва да се появи треската.
Миналата зима беше добра. Надявам се и тази да е така.
Откакто се върнах от БГ това ми е първият риболов - много работа

След като се налових на заргани в Събота през деня, през ноща отидох на кея в Торки и наскубах 8 скумрии, 11 сафрида, 3 големи полака и 10-тина малки. Това между 10 вечерта и 2 сутринта.
Имам снимка само на един от сафридите:

На сутринта отидох рано, рано в 5часа, пак на Хоупс ноуз за да ловя лаврак на жива скарида докато не са дошли скумрияджийте.
Успях да хвана 4 лаврака, най-големият към 4кг. Имам само снимка на него:

Като дойдоха скумрияджийте с децата и взеха да вдигат гюрултия, аз се преместих на едни по-отдалечени скали и успях да хвана 3 морски кефала все по кило, на плувка и хляб. На тях обаче нямам снимки. Пуснах ги обратно, защото тукашните не са вкусни като нашите и не стават за ядене.
Тук сезона на морският риболов тепърва започва. До няколко седмици трябва да се появи треската.
Миналата зима беше добра. Надявам се и тази да е така.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!