Заргана от Албиона

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Заргана от Албиона

Мнение от DOCTORA »

Тази година сезона на зарганата в Англия е слаб. Миналата Събота (30 Септември) за четери часа успях да хвана само 50 заргани :lol: :lol: :lol:

Изображение
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Браво Докторе,
Винги съм казвал че скромността краси човека. Усвоил си и тънкостите на английския хумор.
Ако не бяхме се накефили на зарган същия ден тук до Шабла , много щях да ти завидя.
Я разкажи и за другите риби които хвана това лято, че взехме да се успиваме без твоите стряскащи репортажи.
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Здасти Дели! Поздрави за шабленският риболов!
Откакто се върнах от БГ това ми е първият риболов - много работа :lol:

След като се налових на заргани в Събота през деня, през ноща отидох на кея в Торки и наскубах 8 скумрии, 11 сафрида, 3 големи полака и 10-тина малки. Това между 10 вечерта и 2 сутринта.
Имам снимка само на един от сафридите:

Изображение

На сутринта отидох рано, рано в 5часа, пак на Хоупс ноуз за да ловя лаврак на жива скарида докато не са дошли скумрияджийте.
Успях да хвана 4 лаврака, най-големият към 4кг. Имам само снимка на него:

Изображение

Изображение

Като дойдоха скумрияджийте с децата и взеха да вдигат гюрултия, аз се преместих на едни по-отдалечени скали и успях да хвана 3 морски кефала все по кило, на плувка и хляб. На тях обаче нямам снимки. Пуснах ги обратно, защото тукашните не са вкусни като нашите и не стават за ядене.

Тук сезона на морският риболов тепърва започва. До няколко седмици трябва да се появи треската.
Миналата зима беше добра. Надявам се и тази да е така.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”