Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зъбатко се завъртя във Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
- vacano
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Зъбатко се завъртя във Варна
Привет колеги, пиша тука да споделя една новина която лично мен много ме радва,че днес ударих първи чернокоп за тази година на вълнолома във Варна, за добро или лошо беше един единствен НО и това е нещо
а сега точно се връщам от среднощен шпионаж на вълнолома и имаше един господин който беше натрупал завидно количество от зъбатата гадина на плувка
аз днес го цапнах на блесна алба 2.
Имам едно въпросче към по опитните рибари да видим кое място препоръчват за добър улов на черньо? едва ли варненският вълнолом е най доброто място
както и да е исках да споделя с Вас само тази така вълнуваща новина.
Наслука!:)

Имам едно въпросче към по опитните рибари да видим кое място препоръчват за добър улов на черньо? едва ли варненският вълнолом е най доброто място

както и да е исках да споделя с Вас само тази така вълнуваща новина.
Наслука!:)
Sooner....or....later everything comes to an END!
Единични бройки чернокопчета по 12-15см съм закачал още от август на чепаре от лодка или от брега. Това което ти си хванал и видял да хващат същото ли е или по едро ? По това време трябва да излезе чернокоп 100-150 грамов и дано да са биле такива твоите. Миналата година чернокопа се задържа една седмица и от брега се ловеше добре на незавършеното яхтено пристанище на дружба.
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Когато дойде чернокопа се лови добре на яхтеното пристанище, през ноща, на светеща плувка 6гр - асансьор, повод о.20 с две куки една над друга № 1-8 морски, сребърни вързани една за дзруга с влакно 0.50 за да не го прегризва лесно чернокопа. За стръв цяла граца или филе от граца. Дълбочина - 6-7 метра.ГОЛЯМ КЕФ!
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- vacano
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ами вчера зъбатия беше добро парче за скара като от ресторантаДели написа:Единични бройки чернокопчета по 12-15см съм закачал още от август на чепаре от лодка или от брега. Това което ти си хванал и видял да хващат същото ли е или по едро ? По това време трябва да излезе чернокоп 100-150 грамов и дано да са биле такива твоите. Миналата година чернокопа се задържа една седмица и от брега се ловеше добре на незавършеното яхтено пристанище на дружба.

като казваш незавършеното пристанище на дружба - Рубин ли имаш предвид?
кои часове дава тая риба? аз знам рано сутрин но не сум ловил по това време и над вечер, а утре вечер съм на вълнолома казват че времето ще е супер и ще документирам.
Sooner....or....later everything comes to an END!