Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Душанци-релакс,приятели и някоя рибка!
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Душанци-релакс,приятели и някоя рибка!
А пък аз се надявах за сигнал за втора срещаtedy написа:Та мислихме къде да отпочинем от сивото ежедневие със приятели,и в крайна сметка решихме яз.Душанци.Тъй като на скоро изкарахме прекрасни четири дена там,та това наклони везните!И ето ни на път към това прекрасно местенце.
В крайна сметка благополучно кацнахме привечер на язовира.И пак познатата картинка мнооого боклуци много нещо!!!
Събрахме колкото можахме и докато се усетиме то станало ракийно време,светкавично сглобяване на барбекюто и
Хапване,пийване и по палатките да сънуваме някяви си митични рибоци![]()
На другият ден ставане още по тъмно,по кафенце и секи по местата!
Работното ми кътче![]()
Пръв ме навести един раиран разбойник![]()
Илиян също зареден със солидна доза "рибарски"оптимизъм се настани до мене![]()
И не на празно,към десет часа излъга една"джапанка".
И при мене се обади по някоя платика,но риболова като цяло беше доста тегав![]()
Да не забравиме и сестра ми все пак за първи път хващаше въдица и да си признаеме се справяше доста добре![]()
![]()
Илиян даже хвана и златната рибка,дали си е казал трите желания господ знае![]()
![]()
![]()
Така приключи ден първи,на сутринта денят ни посрещна със прекрасно време!
Някоя и друга платика и към обяд почти предал се че ще хвана риба на фидера,забелязах как върха се размърда![]()
![]()
. Сънувам ли,май не
,кратка борба и ето резултата
![]()
Последва леко затишие,след обяд излезна по още някоя платичка и хайде пак на маса.
Към катуна се присъедини и другия агент от групата Илиян (Sote)
Така като едни истиннски хайдути,спретнахме един боб по хайдушки![]()
Хич не беше лош![]()
Какви хайдути сме без огън![]()
Последния ден премина със същото темпо редки риби който изобщо не се влияеха от захранката!
Докато стягаме багажа нещо пригърмя за дъж,викам си ще имаме време.
Да ама НЕ![]()
За двайсет минути стана ад,такъв дъж не ме беше валял скоро
![]()
![]()
![]()
Озовахме се насред малка рекичка![]()
![]()
Във крайна сметка си прекарахме страхотно!Няма нищо по хубаво от това да си със приятели на такова красиво местенцеДа не забравя че си намерих и някоя рибка във живарника
![]()
Успех и НАСЛУКА на всички![]()
![]()

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- сериозен играч
убав излет .евала
-
- разбира нещата
Всичко е на ниво.Браво на групата.

И да попитам (може да е споменато някъде в темата, но не съм прочел) на какво кълвяха платиките? И как ги ловихте - дъно , плувка...?
Поздрави!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- borislav58
- сериозен играч
Браво за хубавия репортаж .Дори за боба е верно но неможах да го опитам щото много късно се запознахме с колегите от форумът. Събота се приземихме с приятелсо семеиство но колегата като поразпита за риболова побесня че няма да му кълве и да си прави кефа. Кокто и да е риболова продължи е не както го разказа бачо Илия но сигурно сме по слаби в тези води. http://media.snimka.bg/4158/014571451.jpg http://media.snimka.bg/4158/014570934.jpg Те тези рибки улових но пак си плуват защото шарко е към 700 гр а платиката още по надолу . Забелязах как и там няма контрол от ИАРА мрежи има доста . http://media.snimka.bg/4159/014572441-thumb.jpg Браво на колегите от другата група които изгориха мрежата макар и да се скъса. Ето така трябва да се учи подрастващото поколение http://media.snimka.bg/4159/014572543.jpg браво на симпатягата и на неиния баща. Дъждът малко ни понамокри но не и повече от на колегата стола http://media.snimka.bg/4158/014571016.jpg Аз съм доволен от излета на Душанци е не както си го преставях след репортажа на бачо Илия но пък си прекарахме разкошно .

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Извинявам се за пропускаhitthehead написа:Страхотно. Поздравления за чудния излет!
И да попитам (може да е споменато някъде в темата, но не съм прочел) на какво кълвяха платиките? И как ги ловихте - дъно , плувка...?
Поздрави!

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- учете се от него
borislav58 написа:Браво за хубавия репортаж .Дори за боба е верно, но не можах да го опитам щото много късно се запознахме с колегите от форума. Събота се приземихме с приятелско семейство но колегата като поразпита за риболова....... Както и да е, риболова продължи ......:

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Сеп 01, 2009 10:42 pm, променено общо 1 път.
Не съм те забравил изобщо но си мислих че си още на Клисура!А и да си призная честно не можах да намеря телефона ти поради простата причина че се отнесъх предния път и не го записах!Виноватivan_yo написа: А пък аз се надявах за сигнал за втора среща

-
- новобранец
много добри платики
ти си царя!

Ааа видях го аз този агентIDA написа:Мен постоянно ме "вика" и аз постоянно откликвампетко стоянов написа:Тоя язовир взе все-повече да ме вика![]()
Като гледам снимките, рано сутринта на "мойто място" отсреща, пак е имало накакъв "самонастанил се"
![]()
![]()

Успя да излъже едно шаранче и някоя и друга платика