Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Бисери от форума
stich написа:david_1995 написа:Има ли тул рибари кудето знаят куде има Сом освен Сомовит на др. Място на 100-150 км от плевен Които е ходил потам да кълве на Гол Охлиов на пиявица и на попово прасе защото ако някои може да ми снима как набожда самия грозд ще съм му благодарен !

carp777 написа:и на мен ми е интаресно баиа рибари ходиат там като чета по форума и на мен ми се ходи ама ми е далече от пловдив ниакои път може да се разходия и ми е интересно и на мен къв му е стататута.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
valk0 написа:Плувката е елемент от риболовната линия при риболов "на леко" който изпълнява две основни функции :
1. Удържа кукичката със стръвта на определено разстояние от дъното (дълбочина).
2. Показва на риболовеца поемането на стръвта от рибата.
Плувката има различна форма (най често вретеновидна) и се изработва от материал с относително тегло по-малко от това на водата.
Като разновидност на класическата плувка (ваглер) може да се разглежда бомбардата.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
мини из магазините и попита за Duna! нови са, унгарски доста прилични моята е 2.70 синя сас 500 грама акция...и съм много доволен...на дунава и със 200 грама тежест няма да имам проблеми...
бих ти препоръчал и тия от фибро стъклото най-често са прозрачно бели... 
Отговор на въпроса за спининг въдица

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
Мноо ти валчеста кратуната бе Ники,кат маришки камък е
![]()
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
georg написа:Тия дни,ще спират да го точат!
Ако не сте на зор,изчакайте да се поокопити рибата!

6aran_som написа:![]()
В събота отивам аз съм от пирдоп и съм местен но от един месец не съм ходил.А найстина има много закачки по дъното но не водорасли.Научих една случка затова ще ви я разкажа.Душанци е много хубав язовир,но крие свойте тайни преди около един месец пазача на кулата взел гаджето си,взели лодка и почнали да се разкарват.По едно време спрели и пазача видял един гръб ненадейно той извадил пистолета си и се едно прави кев на гаджето си той изтрелял три коршума по кърба а те одарили се едно удрят на камък след това тайнственото животно махнало с опашката й се отправило към дъното, а девойката изобщо не го е видяла тя е била с гръб.Пазача твърти че това е сом и то около 2,50м.Та все пак внимавайте като влизате с гоменячките да захранвате и тъй подобни.
TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хаХbutnik написа:мини из магазините и попита за Duna! нови са, унгарски доста прилични моята е 2.70 синя сас 500 грама акция...и съм много доволен...на дунава и със 200 грама тежест няма да имам проблеми...бих ти препоръчал и тия от фибро стъклото най-често са прозрачно бели...

Без риболов няма любов !
- bradata
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Dedy написа:Amarena написа:Кроки, за ученето ме питай след 15.09Тогава започвам
![]()
![]()
![]()
![]()
Метла ли че се учиш да караш?
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
-
- учете се от него
CERRUTI написа:Браво за излета.....ама трябваше да го пуснеш неделя репортажа!!!Тъкмо се уговорих за събота да ходим на Душанци и сега след тоя репортаж там ще е гъз го гъз и м/у два гъза-пак гъз![]()
![]()
![]()

Възгледите на колегата sharo1 за спининг:
sharo1 написа:Аз смятам че разбирам от спининг,ама не съм и чувал за ,,Ултра лайт,лайт,медиум,хеви,екстра хеви,,И още:,,Универсални пръчки за жалост няма.,,SONY написа:Здрасти,колега.Не разбирам много от спининговия риболов,но мисля,че трябва да дадеш още информация,като с какви примамки смяташ да ловиш,какви риби и най-вече по-какви водоеми.Универсални пръчки за жалост няма.Спининговия риболов е категория,която също е разделена на няколко под категории.Ултра лайт,лайт,медиум,хеви,екстра хеви.Ако дадеш повече данни,смятам че и колегите разбиращи от този риболов,ще те насочат правилно
Поздрави.![]()
И си имам една пръчка 2,40м ,20-40 акция,с която ловя на силикон и на воблер каакто кефал ,така и бяла риба до 4-5 кг.Мисля че зависи от задвъдичното устроиство
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

slivnalia написа:От казармата имам два силни спомена другарю Майор![]()
Стрелях два пъти на месо,първия път излезе конско(отиде си добичето)а аз мислех че е диверсант.![]()

TICA FAN
Коня диверсантdavid_1995 написа: Аз съм забрил да напиша рибка и за туи стръв иначе на попови прасета един отурвахме а останалите малките сомчета ги наприха на прах съжалявам

Последно промяна от сомчо на Сря Сеп 02, 2009 3:49 pm, променено общо 1 път.
david_1995 написа:Изкам да питам за сом дали знете куде в плевен се продават еш па а тъп рибки бе![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Смени си ника тогава!pikefisher написа:...ще потърся зъбатата щука, но не съм много добър щукар и сигурно ще се върна без нея.![]()
![]()
![]()