Казармаааааа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Казармаааааа

Мнение от КИРО »

Диканаров.малко да продължа в тоя стил.
Към 0300ч,аларм,и газ към позицията.Разпъваме станциите на фарове.Пускаме тапчета свръзката между колите.По едно време се обажда колегата от съседната станция /на 300 м/- имаш ли патрони?"става въпрос за такива без ДДС" Да./бях с ТТ/
-Ела бързо. Отивам,и цяло стадо свине.Митак кво да гърмим?
-Пукай първото
-Освети,му викам.И като му пусна големия фар,един "брадчед" насреща.
-Аве къв го търсиш по туй време тука бе ма..л? /04.30 часа/
-Бате чакай,паса прасетата /ей тоя чак се напика от страх,половин час му давахме ракии,на борови връхчета му баехме/друго нямаше/,сол на главата му сипахме/нямаше черен пипер/,къде на зазоряване се оправи.Ама поне половинка ром си опука.После като дойде на себе си,една черта,повече не го видяхме там.
Ама от селото ни знаеха,и постоянно си "пазарехме" от там.Шофьора си знаеше къде е доброто бяло и къде доброто червено вино.Винаги с отстъпка,без ддс. 77-79г са случките.
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

На Безимената височина...

Мнение от glushaka »

Уважаеми Колеги,хайде да си спомним за казармата...Къде,кога,колко....За Старшинатаааааааа..за Ротния...за Ефрейтора.Все хубави хора.За Калашника,за манерката,за "въшкарниците",за ареста.. за простотията и за Приятелството :D И понеже не е вярно,че жена,която не е раждала - не е жена и мъж,който не е ходил войник-не е мъж,нека и колегите,които не са ходили във войската,а и тези,които вече и да искат-няма как да отидат, да споделят мнения и мисли...А ако има и снимки... :D
Последно промяна от glushaka на Вто Сеп 01, 2009 10:32 pm, променено общо 1 път.
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: На Безимената височина...

Мнение от ExTaZzY »

Има смисъл от казармата въпреки,че не съм ходил за една година време се разминах.До колкото слушам от приказки на по-големи уволнението си е като една втора абитюрентска :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

Здравейте колеги със интерес ще следя темата защото ще е много интересна а относто казармата аз съм твърдо "ЗА" казарма нека да има все нещо ще научиш и ще влезеш във "реалния" живот аз не съм ходил във казарма но по разказите на баща ми си е едно незабравимо преживяване
  • Изображение
TT България 2011
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Точно завършвах,когато я спряха.Даже бях минал всички медицински прегледи,бях годен и чаках всеки момент да потеглям.За добро или лошо ,точно тогава отмениха задължителната служба.Нека колегите,които са били да кажат,аз лично съм чувал доста противоречиви мнения относно темата. :wink:
TICA FAN
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

От казармата имам два силни спомена другарю Майор :wink:
Стрелях два пъти на месо,първия път излезе конско(отиде си добичето)а аз мислех че е диверсант. :lol:
Втория път беше страшничко.....по хоря стреляхме,трима бяхме на 3-март Добрич ,обходна двойка,нарушител ,стрелба в въздуха,псувня от негова страна,бяхме шашнати новобранци затворихме очите....жив е щото неможем да стреляма точно :oops: :lol:
Тати плати коня,а за другата стрелба-3 дни в Варна в коменданството ,писане ,писане,после 20 дни отпуск награда 8)
Имаше много простотий в тая казарма,ама и страхотни спомени :wink:
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Доста колеги няма да разберат магията на думичката УВО,и текста на песента ..."И когато идва шифрограмата".... :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

slivnalia написа:От казармата имам два силни спомена другарю Майор :wink:
Стрелях два пъти на месо,първия път излезе конско(отиде си добичето)а аз мислех че е диверсант. :lol:
:smt044 Тянка,ша одиш у бисерите.
TICA FAN
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Направо го тикай в "Бисери".
И аз се попиках от смех като го прочетох.
Покрай темата се сетих и за Жребчевския лагер.Що чудо е видял по НВО обученията.
:D :D :D
И аз ще следя темата.
Ама за снимки трябва да разгледам архивата и да сканирам някоя.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Тяната ме подсети за един случай...Може би беше1993-94 година..Бях контролна група на едни стрелби с БМ-21 "Град" на "Корен"...Колегите,които са имали допир с тая адска машина знаят ,че снарядите са с Малък и Голям спирачен пръстен.Та стрелящите бяха сметнали всички данни за Голям СП без да погледнат ,че от завода снарядите са окомплектовани с Малък СП.Просто снарядите прелетяха над отцеплението и паднаха почти 5 км по-далеч от предвиденото.Като отидохме на мястото...4 биволици -мортос,едната беше като коледна украса на един голям орех-кожи,копита,рога... :shock: Останалите от стадото обезумели тичаха по поляната,а от биволарчето нямаше и следа,така се беше окопало... :?
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

SONY написа: :smt044 Тянка,ша одиш у бисерите.
Бе смееш са ти ама като премърда у храстите добичето,може и бисери у гащите да е имало :lol: :lol: :lol:
Изображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Каквото и да си говориме обикновено изплуват само хубавите спомени от преживяното в казармата :!: :!: :!:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Айде и от мен нещо - един от "ярките" ми спомени е от първият ми караул (беше на Капитан Димитриево,Пазарджишко). Точно тогава се случи нещо , на което астрономите май викат метеоритен дъжд. На една от нощните стойки - мисля беше от 2 до 4 е бил пикът му , та тогава в порядъка на 5-6 секунди виждахме по една ,а понякога и по повече падащи звезди. По красиво нещо не съм виждал в живота си. Ма май само гледката ми остана щото колко желания си пожелах тогава ни едно не се е сбъднало :lol: Ако редник Забуртов случайно чете това нека пише едно л.с. Бяхме се събрали двата поста и заедно немеехме пред явлението. Това ми е май най - цензурирания спомен. Доста от останалите са за 18+ и не е тук мястото ! Наздраве :drinkers:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Казармаааааа

Мнение от Jechev »

Интересно, как полковник Бачо Ви ИДА е пропуснал тая тема?!? :roll: :lol:
ИДА, разкажи историята за младоженеца и парада?! :lol:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”