Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам наЛобош
Модератор: Кърцата
Отивам наЛобош
Здравейте,
Към всички колеги за който водоема им е на сърце.
От петък със колеги планираме 10 дневен излет на язовира и всяка информация за водоема ще ние от полза.
Единствено знам,че във момента язовира прелива.
Стръв и захранка нещата са ясни и по скоро ме интересуват местата.
Дали да бъде от към Радибош или от другата страна срещу Райски кът от към страната на преливника?
Нека колегите който са ходили на там бъдат така добри да драснат някой ред.
Много моля да се въздържате от мнения:боли ме корема като ям риба от там,язовира е отровен,няма риба и тем подобни.
Предварително благодаря на всички отзовали се и разчитам на актуално инфо
Към всички колеги за който водоема им е на сърце.
От петък със колеги планираме 10 дневен излет на язовира и всяка информация за водоема ще ние от полза.
Единствено знам,че във момента язовира прелива.
Стръв и захранка нещата са ясни и по скоро ме интересуват местата.
Дали да бъде от към Радибош или от другата страна срещу Райски кът от към страната на преливника?
Нека колегите който са ходили на там бъдат така добри да драснат някой ред.
Много моля да се въздържате от мнения:боли ме корема като ям риба от там,язовира е отровен,няма риба и тем подобни.
Предварително благодаря на всички отзовали се и разчитам на актуално инфо

-
- фен клуб-скобар
Re: Отивам наЛобош
язовира прелива заштото иначе нема да има струма.иначе на радибош каракуда доволно
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
vizantieco написа:язовира прелива заштото иначе нема да има струма.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: Отивам на Лобош
Колеги да не ви болят пръстите!!!
Напишете нещо за Лобош че с ceco65 ще ходим една седмица там.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- новобранец
По минала седмица ходих за два дни. Слаба работа, дребни костурчета на бял червей.
Но вторият ден точно преди тръгване ги набарахме (каракудите) на много странно място.
Точно на преливника, качваш се на него и на плувка дълбочина 30-40см водата е по-малко от метър, всичко точно там е покрито с водорасли има няколко малки дупки. Рибата буквално се виждаше. Направихме си кефа и си тръгнахме.
В петък мисля пак да сме там само че не ми се ходи пак до стената и ще търсим по-отдалечени места (съответно и удобни за палатка).
Да не забравяме и голямат лудница: джетове, лодки....... чалга, боклук........
Събрахме и изгорихме три чувала боклук а имаше още бая и то само на нашето място.
Някакви идиоти дойдоха от отсрещният бряг с един джет и сряха на едни момчета между двете въдици... ужас.
Та тема стръв, риба, захранка не съм много в час, два пъти само съм ходил там. Така че ако някой има полезна информация...
Но вторият ден точно преди тръгване ги набарахме (каракудите) на много странно място.
Точно на преливника, качваш се на него и на плувка дълбочина 30-40см водата е по-малко от метър, всичко точно там е покрито с водорасли има няколко малки дупки. Рибата буквално се виждаше. Направихме си кефа и си тръгнахме.
В петък мисля пак да сме там само че не ми се ходи пак до стената и ще търсим по-отдалечени места (съответно и удобни за палатка).
Събрахме и изгорихме три чувала боклук а имаше още бая и то само на нашето място.
Някакви идиоти дойдоха от отсрещният бряг с един джет и сряха на едни момчета между двете въдици... ужас.
Та тема стръв, риба, захранка не съм много в час, два пъти само съм ходил там. Така че ако някой има полезна информация...
Благодаря за инфото колега,но ние отиваме на палатка и определено няма да е там.По скоро от към Радибош защото става за лагер пък откъм улов каквото даде господ.За мен е важен релакса.Успех и на теб ако ходишvesko_hard написа:

Последно промяна от ceco65 на Сря Сеп 02, 2009 10:46 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
И аз в този участък съм се прицелил дано не е много пренаселено.
Да се надяваме но не е сигурно.Аз мисля да ходя от понеделник нататък така,че се надявам да намерим местаvesko_hard написа:И аз в този участък съм се прицелил дано не е много пренаселено.
-
- новобранец
Е аз в неделя се прибирам, така че ще дам информация 

Ще чакам във темата та даже и без снимки ако трябваvesko_hard написа:Е аз в неделя се прибирам, така че ще дам информация
На слука ceco65 и да си изкарате готино

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)