БОМБАРДИ И ВЛАКНА

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: БОМБАРДИ И ВЛАКНА

Мнение от gmurkacha »

Колега ако има на тубертини и от прозрачните 20 грама вземи си после ще черпиш повярвай,водят ги бавнопотъващи надписа на тях е син цвят.
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Благодарско на всички които си направиха труда да ми помогнат :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

gmurkacha написа:Колега ако има на тубертини и от прозрачните 20 грама вземи си после ще черпиш повярвай,водят ги бавнопотъващи надписа на тях е син цвят.
И аз работя с тях, но с 30 грамовите
Изображение

Резултатите са потресаващи, особено като пасажа е пред теб :wink:
Изображение
seaconger
новобранец
новобранец

Мнение от seaconger »

Страхотна снимка Rumci, ама пасажа като е пред и подивял да лапа все тая кви са ти бомбардите.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Румци били сме много близо в онзи ден на сеч.Аз ги посякох на Ахтото нямам снимки за жалост .Имах две късания на огромни платерини и успях да изкарам една към 1.200 кг. след 25 мин морене и потене от моя страна ,и още 10 по дребни.Лових точно с тази бомбарда :wink:
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

seaconger написа:Страхотна снимка Rumci, ама пасажа като е пред и подивял да лапа все тая кви са ти бомбардите.
Не съм съгласен колега същия ден до мен имаше 4 ма колеги и в общи линии ме гледаха.Не съм съгласен с твърдението ти.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Все ми се струва, че основният и най-важен фактор в морския риболов е да уцелиш рибата. :D. Естествено за повечко риби, детайлите са от значение!
gmurkacha написа:Румци били сме много близо в онзи ден на сеч.Аз ги посякох на Ахтото нямам снимки за жалост .Имах две късания на огромни платерини и успях да изкарам една към 1.200 кг. след 25 мин морене и потене от моя страна ,и още 10 по дребни.Лових точно с тази бомбарда :wink:
Аз от няколко години ползвам бомбардите на Тубертини, тази си взех и потъващи на Алба, които не са лоши ако изключим това, че не отговарят на посочения им грамаж. Явно този ден е било жътва навсякъде в района :wink:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Румба,пак се качи в ранглистата. :smt023
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Mi7chell написа:Примерно бомбардата е 25 гр и след това на нея пише aff.8,това означава,че потъва като 8 грама,ако знаеш къде има такива бомбарди с потъване над 7 драсни едно лс :)
мисля че са до седем или поне така четох но трябва да се поразровя отново
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

bat`venci написа:Мисля,че прегледах всички постове в темата(ако не съм видял това което търся,моля за извинение),става въпрос за черните,потъващи бомбарди (мисля,че са на Тубертини)ами на тях пише грамаж и под него има някакви други цифри.Доколкото разбрах това е дълбочина на потъване,ако може някой запознат да ми разясни за какво става дума :oops: (предварително благодаря)!
аз до колкото съм запознат става дума за същото вземи една съчма 1гр. и я пусни във водата и виж с каква скорост потъва и после го направи същото и 5гр. и ще си обясниш надписа какво значи :wink: може да пробваш и със самите бомбарди но :wink: гледай да е дълбоко 1-2мет. че да можеш я взе после :lol: :lol:
Изображение
lefi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lefi »

вижте какво си купих но още не съм го пробвал -http://www.milo.it/en/access_t/bubo_1.asp става дума за модела (кинетик) интересното е ,че се движи между 25-75 см. независимо от скороста .нооо както се казва - трябва да провериме .някой има ли опит с такава бомбарда
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

dobria1 написа:
Mi7chell написа:Примерно бомбардата е 25 гр и след това на нея пише aff.8,това означава,че потъва като 8 грама,ако знаеш къде има такива бомбарди с потъване над 7 драсни едно лс :)
мисля че са до седем или поне така четох но трябва да се поразровя отново
До повече са,аз изгубих една 10aff. , за което още ме е яд защото от тогава ме гони каръка ,и снощи си поръчах по интернет пет 13aff ;).Имаше ги в Go Fish ,но вече няма ,има до 5 aff.
Зарганолог
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

lefi написа:вижте какво си купих но още не съм го пробвал -
Изображение

става дума за модела (кинетик) интересното е ,че се движи между 25-75 см. независимо от скороста .нооо както се казва - трябва да провериме .някой има ли опит с такава бомбарда
Цитирах мнението на колегата от предната страница и помогнах със снимката,та ако някой има впечатления.....
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

може Mi7chell аз го четох нейде и затова си мислех така,а изнамерих го
http://www.ribolovec.com/?p=statia&statiaid=287
къде се изгуби нещо смени позициите ли?
някой да каже къде има потъващи стъкла (прозрачните) но да е повече от аff4 но да е до 20гр.
Изображение
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Javor написа: То това хубваво ама аз все още не съм попадал на свястно кръгло плетено с реален диаметър 0,08, камо ли по тънко.
Добрия по-назад в темата е показал едно влакно на сънлайн. Незнам до колко му е реален диаметъра 0.06 , но си е много тънко, меко и кръгло. За сравнение със Climax Spin Line 0.1 е може би повече от 2 пъти по-тънко. Пак на сънлайн флуорокарбона 0.138 с окомера е по-дебел.

Е вярно, че и плетеняка не е тънък (от към цена), но както казват - кеф цена няма :-)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”