Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Язовири на търг
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Язовири на търг
24.08.2009 г.
Darik News
Пет язовира, обособени като учебно - практически комплекси за любителски риболов ще бъдат отдадени под наем чрез публичен търг, съобщават от Община Габрово. Язовирите "Синкевица", "Пача бара", "Гиргини" - II , "Разсадника" и "Белчев дол" се отдават за срок от 5 години. Началната тръжна цена е в размер на 500 лв. на година /без включен ДДС/ общо за 5 -те водни обекта. Търгът ще се проведе на 1 септември.
Язовир "Сеферчер" също ще бъде даден под наем за срок от 5 години. Началната тръжна цена е в размер на 50 лв. на година /без включен ДДС/.
Тръжна документация може да се закупи до 31 август. Информацията е от Darik News.
Продължават да се съсипват водоеми... жалко
Darik News
Пет язовира, обособени като учебно - практически комплекси за любителски риболов ще бъдат отдадени под наем чрез публичен търг, съобщават от Община Габрово. Язовирите "Синкевица", "Пача бара", "Гиргини" - II , "Разсадника" и "Белчев дол" се отдават за срок от 5 години. Началната тръжна цена е в размер на 500 лв. на година /без включен ДДС/ общо за 5 -те водни обекта. Търгът ще се проведе на 1 септември.
Язовир "Сеферчер" също ще бъде даден под наем за срок от 5 години. Началната тръжна цена е в размер на 50 лв. на година /без включен ДДС/.
Тръжна документация може да се закупи до 31 август. Информацията е от Darik News.
Продължават да се съсипват водоеми... жалко

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Бракониери около Габрово
Брей те покрай кризата и цените намалили!Да им е по изгодно на "някои" хорица от народа!

Където качеството е от значение!
- горан
- ще става разбирач
Що не пробвашshtilio написа:Дали няма да можем и ние да си вземем по един язовир за 50 лв![]()

Може пък да е за добре и да ги вземат хора които ще облагородят водоемите.не че вярвам де
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
предлагам да съберем по няколко стинки от всеки във форума и бая ще съберем като гледам сме около 30 000 ако дадем по 50 ст стават 15 000 лева и готово ще си имаме 5 язовира за упражнения.ще има и пари за зарибяване ,ще станат чудни тия язовирчета с тия пари бати кефа а ко ще кажите .аз давам даже 20 лв само пуснете банкова сметка.НАСЛУКА КОЛЕГИ

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- krokibg
- учете се от него
carp777 написа:предлагам да съберем по няколко стинки от всеки във форума и бая ще съберем като гледам сме около 30 000 ако дадем по 50 ст стават 15 000 лева и готово ще си имаме 5 язовира за упражнения.ще има и пари за зарибяване ,ще станат чудни тия язовирчета с тия пари бати кефа а ко ще кажите .аз давам даже 20 лв само пуснете банкова сметка.НАСЛУКА КОЛЕГИ![]()
![]()
Още преди да са се събрали парите и някой хора ще станат на кълбета

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Пиши ме и мен.carp777 написа:предлагам да съберем по няколко стинки от всеки във форума и бая ще съберем като гледам сме около 30 000 ако дадем по 50 ст стават 15 000 лева и готово ще си имаме 5 язовира за упражнения.ще има и пари за зарибяване ,ще станат чудни тия язовирчета с тия пари бати кефа а ко ще кажите .аз давам даже 20 лв само пуснете банкова сметка.НАСЛУКА КОЛЕГИ![]()
![]()
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Някой ще намаже ми се струва от цялата работа.. Колкото и да е малък варианта дано ги вземе някой свестен арендатор,така габровци ще имат 5 различни варианта за риболов 

- Николай Неделков
- учете се от него
carp777 написа:предлагам да съберем по няколко стинки от всеки във форума и бая ще съберем като гледам сме около 30 000 ако дадем по 50 ст стават 15 000 лева и готово ще си имаме 5 язовира за упражнения.ще има и пари за зарибяване ,ще станат чудни тия язовирчета с тия пари бати кефа а ко ще кажите .аз давам даже 20 лв само пуснете банкова сметка.НАСЛУКА КОЛЕГИ![]()
![]()
Пишеш пълни ГЛУПОСТИ

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- stoil kolev
- научил се да хвърля
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Пишеш пълни ГЛУПОСТИ
[/quote]
НЕ, пиша кото си искам-тва не са глупости ама нека тва си е твое мнение

НЕ, пиша кото си искам-тва не са глупости ама нека тва си е твое мнение

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- Николай Неделков
- учете се от него
carp777 написа:НЕ, пиша кото си искам-тва не са глупости ама нека тва си е твое мнение
ОК , no problem

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;