Малко Шарково

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dbplamen
новобранец
новобранец

Малко Шарково

Мнение от dbplamen »

Колеги ще бъда много благодарен ако някой ми даде прясна информация за водоема.С приятели мислим да го посетим другата седмица със нощувка разбира се .Благодаря предварително :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Малко Шарково

Мнение от сомчо »

Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Отивай ама за костур със стръв едра рибка поне 5см може и слънчак ама си носи най добре, има костури по кило и нагоре, има и големи кефали по 2 кг, търси ги директно след пояса с водорасли. На блесна сащо излизат, върти на 4ти номер поне. За шаран ще е мъчна работа пак ако хванеш обади. И се приготви за много вятър, ама тя и рибата там върви най-много във вятъра. И после да пишеш как е положението на язовира.
dbplamen
новобранец
новобранец

Мнение от dbplamen »

ОК благодаря ти,как няма да пиша.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Колеги , на Шарково не съм ходил поне 3-4 години , ако може някой да каже къде в момента става за риболов , че доколкото знам е много обрасло с някакви водорасли и риболова бил труден.
Ribarche
deljo
новобранец
новобранец

Мнение от deljo »

Информацията ми е от втора ръка,но хората съжаляваха ,че са били толкоз път до там. Много водорасли покрай брега. и да се закачи нещо няма как да се извади . ако имате лодка може и да се получи нещо но от брега е голям зор.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Единствено на бялата пръст и на руженския ръкав може да се лови от брега, но едно костурче да се хване и е във гирлюка навряно и трябва да го вадиш със лодка. Другия вариант е на пружина със дебела корда за таранки и да се вадят на буксир. :mrgreen:
Изображениеима ли комат кучета много
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Така е, растителността наистина го е опасала отвсякъде почти. Има и нещо друго обаче, ако си дава добре риба, нищо не пречи да се почисти тази растителност, да се направят просеки и през тях да се лови. Правил съм го многократно (не на Шарково де) и определено работи, даже благодарение на растителността, се събира добро количество риба около нея. Та, ако си дава риба, просто се чисти един пояс и се лови, това да е проблема на Шарково, ама за съжаление далеч не това е проблема :(
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”