руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от Reo »

Ето как би трябвало да изглеждат локализациите на РР, тази си я направих сам :) (изчакайте да се зареди анимацията):

Изображение
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Reo хубава анимация ама се замисли като ги наредиш 100 тъкива на едно място + анимирани рибки(което не е лоша идея) къкви изисквания трябва да има даден компютър за да я подкара нормално без да цепи и бави не казвам,че е лошо но става много тежка играта бях почнал с един програмист да я олекотяваме ама квото и да махаме все не излизат сметките :x опитахме се да направим анимирани риби които да изкачат от водата,но явно объркахме и даде фатал ерор и не тръгна повече играта :lol: абе ако някой успее да я направи по добра нека да пробва аз не успях :?
Изображение
Без риболов няма любов !
master_bg
новобранец
новобранец

Мнение от master_bg »

temoshika написа:Здравейте,
със съпруга ми сме големи фенове на играта и случайно попаднахме на темата.
Изчетох всичко с голям интерес и научих доста неща, но имам един въпрос, относно превода на играта на български.
Свалих го, замених оригиналния файл с него, но ми излезе онова прозорче, което често се появавя като грешка, но след като се избере Continiue всичко се оправя.Но в случая това не помогна.Опитах какво ли не- смених папката на езика на български,изтрих от Config login-a и cd-key-а и промених и там езика и не иска и не иска.Дава си грешка,когато избера профил в играта и дотам,наложи се да я преинсталирам, но слава Богу си запазих профилите преди това.
Та въпросът ми е имал ли е някой този проблем и справил ли се е с него или само моята игра не търпи вмешателство :roll:
Здравейте колеги. Предлагам Ви преводи за РРибалка 1.6.3; 2.0, а този за 2.2 върви до 2.3 Бета 6 ( включително ). Имам ги от подаръците, които baj_ spas прави във форума и с малко мое участие. При мен си работят добре, надявам се да са Ви полезни.
Спасе, благодарен съм затова, че помагаш на всички ни. Бъди жив и здрав и все така да ни радваш ! Ако имаш време и желание, може да ги прегледаш и да си кажеш тежката дума !

Тук: http://www.nakido.com/user/karakala или Тук: http://dox.bg/files/dw?a=fc581ca0b4
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Hosper7
новобранец
новобранец

Мнение от Hosper7 »

някои може ли да даде линк за рр 2.3 заштото никаде не мога да намеря :roll:
temoshika
новобранец
новобранец

Мнение от temoshika »

bai_spas написа:Не уточнявате коя версия се опитвате да побългарите.....
Аха,ето къде бил ключът от палатката :wink:
Нашата е Vesrion 2.0.1.21 или поне така пише като я стартирам , е здраве да :D благодаря за помощта .
М/у другото много са хубави анимираните локации, прекрасна е и идеята за подскачащите рибки, може и някой заблуден рибар да кацне между храстите на отсрещния бряг :lol:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Някои искаха превода на сръвта от английски на руски.Качил съм едно файлче с превода + картинки във формат "Word"
Изображение
Ако на някой му харесва може да го дръпне от тук :arrow: ЦЪК
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

Здравейте понеже вече съм 55 разряд и имам 24 млн рубли ако някои и над мене може ли да ми каже по какъв начин мога най- бързо да направя парички че въдичките са ми не особенно добри а ако си взема по хубави значи да остана без пари...просто някакво съветче че опитните играчи ни препращат към форума където подобна формула не съм видял да е изложена до момента .Благодаря

пс: искам да попитам също дали някои досега е играл турнир на златната рибка трябва ли да имам къща там за да мога да играя турнира понеже в едната ситуация ми казва че трябва да съм там за да ме пусне на турнир а като искам да отида там ми казва че само на турнир мога да ходя на дадената локация
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

пс: искам да попитам също дали някои досега е играл турнир на златната рибка трябва ли да имам къща там за да мога да играя турнира понеже в едната ситуация ми казва че трябва да съм там

да купи си къща исмело отивай на турнира. :smt023
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

да го правя като казак тряскан ли хехе

някой случаино да има фаилове с които се променят начините на звънене за дъното и плувката че тея на 2.3.0.0 бета 6 здразнят чак
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Reo написа:Ето как би трябвало да изглеждат локализациите на РР, тази си я направих сам :) (изчакайте да се зареди анимацията):

Изображение
Страшна е рео.... уникално е... евала!
master_bg
новобранец
новобранец

Мнение от master_bg »

ACTPOHABT написа:да го правя като казак тряскан ли хехе

някой случаино да има фаилове с които се променят начините на звънене за дъното и плувката че тея на 2.3.0.0 бета 6 здразнят чак

Малко по-нагоре имам 2 линка за преводи, но там ще намериш и твоите звуци за плувка, дъно и други. Има и кратко инфо към тях ! Успех !!! :D
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

колеги в коя папка да исталирам клевалката че нещо не мога да се оправя.мерси.
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

master_bg написа:
ACTPOHABT написа:да го правя като казак тряскан ли хехе

Малко по-нагоре имам 2 линка за преводи, но там ще намериш и твоите звуци за плувка, дъно и други. Има и кратко инфо към тях ! Успех !!! :D
здравей благодаря изтеглих си ги ..да питам това за бг превода кои фаил трябва да заменя с него??? и за звуците направо ги сменям със тея от файловете на играта ли ???
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

stoilkatastz написа:колеги в коя папка да исталирам клевалката че нещо не мога да се оправя.мерси.
Слагаш си я в отделна папка,стартираш "ехе" файла,излиза ти диалогов прозорец.Показваш пътя до папката с играта и това е всичко.След като се отвори клевалката,кликаш на плюсчето на която база искаш и ти се отварят локацийте,кликаш на името на локацията и ти показва рибите на локацията.Ако искаш да видиш карта на локацията с дълбочините кликаш два пъти на името на локацията.Ако искаш да видиш данните за определена риба,двоен клик на съответната риба и готово.Дано съм бил достатъчно ясен.
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”