Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Подходяща макара за Shakespeare Ultra Trout
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Подходяща макара за Shakespeare Ultra Trout
Привет колеги. Първо да се застраховам от това някой да ми се скара
-прочел съм почти всичко което може да се прочете във форума. В спининга съм все още гола вода, но се надявам с времето това да се промени...Та - имам един SIGMA ULTRA TROUT на Shakespeare 2.10М 5-25 и съм решил с него да се сефтосам в спининг риболова и го правя сравнително ОК, но с АБСОЛЮТНО неподходяща макара. Видях че има хора с такива пръчки, и ако можете да ме насочите ако не към конкретна макаричка, то горе долу какво да търся като размер и как да уцеля баланса. Цената естествено е добре да е съобразна с класа на пръчката. Ако някой има представа колко струва тази пръчка която я имам да спомене, че ми е любопитно.? Ползвам монофил, незнам дали водачите на сигмата позволяват плетено?...но и с моното засега се оправяме. Поздрави 

Като съм на риба, никой да не ме закача!
Re: Подходяща макара за Shakespeare Ultra Trout
Благодаря. Ами да, телескоп е, но поне в раничката и тръгваш където и както дойде
Е аз да ги усетя нещата, пък ще се взима каквото си трябва. Иначе за баланса ясно, ама пък мен главно ме притеснява да не взема някоя макара дето да излезе, чо по добре с камък да съм си балансирал пръчката - то какво ли няма вече. А за какво е подходяща тази пръчка, ако изобщо има такова

Супер. Мерси, е това ми трябваше като съвет главно. Ще ги пробвам и която легне най-тя ще е 

Хайде бе.. не била подходяща за спининг... Жалко, че не ги произвеждат още, иначе одма си купувах още поне еднаMarco Polo написа:Телескоп, нали? Не е най-подходящия вариант за спининг, не "чуства" добре примамките, но... Каквото - такова!![]()

Това е перфектната въдица за хората, които бягат от работа за да отидат за риба !
Чанта от ноутбук (за поне 15") и вътре пръчицата, една две кутийки примамки, елече, шапка и очила.. Какво му трябва повече на човек.

Marco Polo написа:Нали си ми приятелче... Да ти нося ли една, а ти ще определиш цената...Павел написа:...Какво му трябва повече на човек.![]()
![]()
На каква дължина ?
Без майтап се интересувам сериозно... дано да е поне 2.40

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Адашче , а ти само гледай да забравиш поне няколко от твойте блесни къде си ми обещал отпреди две години вече да донесеш на Тунджа 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Адашче , а ти само гледай да забравиш поне няколко от твойте блесни къде си ми обещал отпреди две години вече да донесеш на Тунджа

Имаше малко затруднения с производството...
Мисля, че ще успея да понаправя малко...
Marco Polo написа:Цялата е твоя - 2.70, 5-25.Павел написа:На каква дължина ?
Транспортна - 48, барабар с тапата и калъфчето.
малиии... на следващото състезание се гласете за места след първото

С тази пръчка съм номер едно !!!
Мдаа.. Не стигнах до първо място, но и четвърто е добре.. Направих и сефтетоMarco Polo написа:Ха! Ще ти я дам СЛЕД състезанието!