Как мислите ?

Модератор: sapuna

mladenov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Как мислите ?

Мнение от mladenov »

Колеги харесал сам си шаранджйиско обурудване,тепърва навлизам в риболова на шаран защото сам на 14,и бащами е решил да ме оборудва малко та ето какво си харесах:
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5980

http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6440

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1762
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Как мислите ?

Мнение от ribarq92 »

е па пръчката става,макарата е за боклука,стойката спокойно я следва за в кофата ..... Кажи на баща си да спусне малко още от заплатата и да си вземеш нещо по така ....
Алфонсо
новобранец
новобранец

Мнение от Алфонсо »

Потърси си Filstar pro Target Carp- това е по-високия им клас въдица за шаран, а пак евтина- като "изи карп" с някой лев отгоре.
Погледни и тази макара, по-добър вариант е, с добро съотношение цена/качество, http://spasitel.net/catalog/product_inf ... cts_id=251
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

ribarq92 написа:е па пръчката става,макарата е за боклука,стойката спокойно я следва за в кофата ..... Кажи на баща си да спусне малко още от заплатата и да си вземеш нещо по така ....
За стойката във форума съм чел само положителни отзиви. Преди време щях да си я поръчвам но в магазина излезе стойка по-висок клас на почти същите пари. Моля ribarq92 да се аргоментира за стойката.

Имам такива пръчки на 3,60 и съм доволен. Според мен също макарата няма да е читава. Ако търсиш по-евтино оборудване по-добре си вземи употребявано от форума но по-висок клас. Пусни обява какво търсиш.
Успех.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ribarq92 написа:е па пръчката става,макарата е за боклука,стойката спокойно я следва за в кофата ..... Кажи на баща си да спусне малко още от заплатата и да си вземеш нещо по така ....
абсолютно си прав :smt023
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

От малък са ме учили, че всяко нещо идва с времето си и че хубавите неща стават бавно и малко по малко. Момчето тепърва ще става шаранджия и вие искате да го оборудвате с всичко най.... Оставете го да ги кпи евтините въдици, да натрупа опит, ако ще да счупи някоя. След време ще си задели пари, ще си купи по-хубави, а още по-нататък няма да вика тате дай, а ще си отделя от неговата заплата и тогава ще си вземе най-доброто, ако все още иска! За всяко нещо в живота е така, не само за една въдица!

В заключение само искам да кажа, че макарата е наистита слабичка. Има едни на Eurohold, не им помня модела, но са до 30 лв. и със сигурност са доста надеждни и проверени! Със заден аванс бяха, ако искаш провери насам, натам!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Лично на мен макарата не ми харесва и като си я купих на другия ден я подарих на приятел.За пръчките не мога да кажа нищо но стоиката съм я гледал дигал разглабял и бих казал че е читава.А ориентира ли се за сигнализатори?
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
mladenov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mladenov »

А ориентира ли се за сигнализатори?
Еми аз си имам 3 сигнализатора,само трябва още 1 и оптегачи
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”