Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

инфо за водоеми край Свищов, моля
Модератор: Paublo_Eskobar
- BLOODRAYNE
- новобранец
инфо за водоеми край Свищов, моля
Колеги рибари, студент съм в Свищов, от една седмица съм тук и все още не съм ходил за риба. Моля кажете ми място където да отида и каква риба се лови и по възможност с каква стръв. Тук питам главно за река Дунав!
Едни приятели ми подметнаха нещо за корекция останала от Дунав покрай Вардим, има ли такова нещо и ако да каква риба излиза там.
Моля за отговор много спешно защото вече не издаржам
Едни приятели ми подметнаха нещо за корекция останала от Дунав покрай Вардим, има ли такова нещо и ако да каква риба излиза там.
Моля за отговор много спешно защото вече не издаржам

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здрасти ,
Аз също съм студент в Академията. След около седмица ще ходя да видя как е .. Иначе по Дунав .. каквото искаш .. Миналата година доста сом... о.Вардим ... там се ходи с лодка и има много големи сомове .НО до колкота знам това е била бивша ловна зона на Т. Живков - пълно е с диви прасета които са доста големи и нападат хората.. едни местни казаха 4е само могат да ме оставят там и да ме вземат.. представи си щом не искаха да останат .. На канала съм чувал че ловят таранки ... Аз мисля да ходя по Търново на Росица и на Янтра малко като застуднее. Ти ако хванеш нещо ми пиши ЛС да знам .. Може да направим някои риболов някой път ...
п.с. нали знаеш че е задължителен билет и лична карта като ходиш по Дунава? Има брегова полиция !
Наслука и гледай като мяташ да не качнеш някоя румънка отсреща....!
Аз също съм студент в Академията. След около седмица ще ходя да видя как е .. Иначе по Дунав .. каквото искаш .. Миналата година доста сом... о.Вардим ... там се ходи с лодка и има много големи сомове .НО до колкота знам това е била бивша ловна зона на Т. Живков - пълно е с диви прасета които са доста големи и нападат хората.. едни местни казаха 4е само могат да ме оставят там и да ме вземат.. представи си щом не искаха да останат .. На канала съм чувал че ловят таранки ... Аз мисля да ходя по Търново на Росица и на Янтра малко като застуднее. Ти ако хванеш нещо ми пиши ЛС да знам .. Може да направим някои риболов някой път ...
п.с. нали знаеш че е задължителен билет и лична карта като ходиш по Дунава? Има брегова полиция !

Наслука и гледай като мяташ да не качнеш някоя румънка отсреща....!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравей, колега! Мен също ме интересува риболова до Свищов, имам близки там и често ходя на гости. До сега никога не съм вземал такъмите, защото не ми е познат риболова по Дунав. Моля те като направиш първите излети пиши ми /може и ЛС/ как и какво улови, на кои места и т.н. Благодаря ти предварително.
Колега,скоро бяхме с баща ми на дунав-а.Мястото се намира на около 5км от Свищов по пътя за химията по едни стари пътища се стига до дига зад която има природен парк мисля 4е се казваше Персина(не сум сигурен)От сутринта до 3 следобед фванахме около 4кг платика на торен червей(на дъно),1 бяла риба около килограм на жива рибка,имахме и няколко удъра от щука но скъса понеже не бяхме сложили стоманени поводи.Ако ходиш там се запаси с доста червеи а ако искаш да хвърляш за хищник можеш да си хванеш уклейчета на бял червей. Наслука
Наслука на всички колеги !
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега, благодаря за инфото. Ще го посетя това място. Сетих се къде край Свищов съм виждал риболовци, ако искаш да пробваш. Мястото е от другата страна на Свищов, обратно на химията. Там има парк и ресторант, имало е навремето и плаж.Мисля, че се казва "паметниците" , но не съм сигурен. Там се черпехме в ресторантчето и видях че имаше рибари точно на мястото където е бил плажа.Не видях какво са уловили, защото ги гледах отдалеч. Ако искаш поразпитай свищовлии, мястото е известно за разходки. Пиши пак ако имаш успехи. Чао и наслука!
Re: инфо за водоеми край Свищов, моля
az jiveq v svi6tov v stoqn nikov i sam po4itatel na ribolova a ba6tami e ribar na mreji i sam hodil s nego no da vi kaja da hodite na vardim kam pompata pitaite tam mestnite i kam bazata v svi6tov pitaite horata te 6e vi obqsnqt kade se namira bazata i kazvaite ako hodite kadeto az sam vi kazal