Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Казармаааааа
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Казармаааааа
изпростехте....мен па "лошия поглед" ми разказа следното-некьв фатмак му казал "вьр доньес тьрмька уаааа"...лошия поглед го питал кво е това "тьрмьк" и кво се прави с него,а "човечеца" му казал-"м.чи ТЬРМЬЧИ са уа-ТЬПАНАР"-тва ми е любимата случка,па не знам 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- CERRUTI
- сериозен играч
Ееее един колега артилеристstrijok написа:артилерийския дивизион.

Приятно ми е,редник Атанасов-разчет на гаубица 152мм.(Самоков) преди това-свързочник(оператор на релейна станция) в свързочния полк в Суходол....новобрански център-Плевен....
Плевен,Плевен град прочут
град на к_рви и на студ
Вятър духа на Венеца,
к_р напира ти в гъзеца.
Някой гаджето ти клеца...
Нека клеца,нека клеца..
и той ще дойде на Венаца ....

-
- ще става разбирач
Сержант Котаков, за кои години говорим,ако не е военна тайна разбира се...strijok написа:И аз![]()
- ШЗО "Христо Ботев" гр. Плевен, после в Стара Загора в кв. Трите Чучура артилерийския дивизион
.

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ех кой лейтенат,кой капитан,кой майор.
Аз кво да се похваля като бях СВИНАР ?

Аз кво да се похваля като бях СВИНАР ?

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
А аз,още по-зле,любимият на всички в този форум-парашутист
.Поделение 32 990 гр.Пловдив,1995-1997г

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- ще става разбирач
Адреналин на килограм?...Щом си във форума значи броят на излитанията=на броя на кацанията...valmet написа:А аз,още по-зле,любимият на всички в този форум-парашутист.Поделение 32 990 гр.Пловдив,1995-1997г

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- учете се от него
Поне " по документи" е задължителноglushaka написа:Адреналин на килограм?...Щом си във форума значи броят на излитанията=на броя на кацанията...valmet написа:А аз,още по-зле,любимият на всички в този форум-парашутист.Поделение 32 990 гр.Пловдив,1995-1997г

-
- разбира нещата
Адреналина беше на макс!Направих единадесет скока(искаше ми се и повече,но армията нямаше пари за полети).Да ви споделя-имаше и критични моменти при скоковете,но да знаете че не първия е най-страшен,а втория-тогава вече знаеш какво те чака 
Един от многото хубави спомени от казармата,на който винаги се смея е,когато решихме да се избъзикаме с командващия състав по време на един от скоковете.
Организирахме така нещата,че преди скока на чучело поставихме парашут и без да се знае много го качихме в самолета.Когато самолета се изкачи на подходящата височина и отвориха вратата за да скачаме го изхвърлихме заедно с нас.Естествено на чучелото не се отвори парашута и падна като камък,а отдолу офицерите се нас.аха от гледката на човек,на когото не се е отворил парашута.
Голям смях падна,но и яки арести ни дадоха,та и до дисцип замалко не се стигна
.

Един от многото хубави спомени от казармата,на който винаги се смея е,когато решихме да се избъзикаме с командващия състав по време на един от скоковете.
Организирахме така нещата,че преди скока на чучело поставихме парашут и без да се знае много го качихме в самолета.Когато самолета се изкачи на подходящата височина и отвориха вратата за да скачаме го изхвърлихме заедно с нас.Естествено на чучелото не се отвори парашута и падна като камък,а отдолу офицерите се нас.аха от гледката на човек,на когото не се е отворил парашута.
Голям смях падна,но и яки арести ни дадоха,та и до дисцип замалко не се стигна

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
(пеейки): Въй-въй-въй-Ваааааарна, морето, сините вълни,
София, пожарната, червените коли!

София, пожарната, червените коли!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- учете се от него
Не толкова далечната 1990г , бяхме в дивизиона на "катюшите" - БМ21, така и не видях как се гърми с тях (в казармата) много скъпи били ракетите. През 1994-1995г ме взеха запас в Поморие до конячния завод, та тогава гръмнахме на полигона в Грудово 15бройкиglushaka написа:Сержант Котаков, за кои години говорим,ако не е военна тайна разбира се...strijok написа:И аз![]()
- ШЗО "Христо Ботев" гр. Плевен, после в Стара Загора в кв. Трите Чучура артилерийския дивизион
.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- GODzillata
Пожарните в Илиенци, Красна поляна и Люлин.chapara написа:Коя пожарна Бре кире,ти да не си служил до нас?GODzillata написа:(пеейки): Въй-въй-въй-Ваааааарна, морето, сините вълни,
София, пожарната, червените коли!![]()
![]()
![]()

Ех, времена...

- Моряка
- кандидат преподавател
Туй Въй въй май е било след менеGODzillata написа:(пеейки): Въй-въй-въй-Ваааааарна, морето, сините вълни,
![]()
![]()

А сега де? 

-
- учете се от него
Баси откачалницитеvalmet написа:....Организирахме така нещата,че преди скока на чучело поставихме парашут и без да се знае много го качихме в самолета.Когато самолета се изкачи на подходящата височина и отвориха вратата за да скачаме го изхвърлихме заедно с нас.Естествено на чучелото не се отвори парашута и падна като камък,а отдолу офицерите се нас.аха от гледката на човек,на когото не се е отворил парашута.
Голям смях падна,но и яки арести ни дадоха,та и до дисцип замалко не се стигна.

Аз тогава не бях толкова възпитан и с добри обноски, като сега

Хубави години казармени 1995-1997 първо новобрански център Атия после РК112 Созопол.
- GODzillata
Моряка написа:Туй Въй въй май е било след менеGODzillata написа:(пеейки): Въй-въй-въй-Ваааааарна, морето, сините вълни,
![]()
![]()
Че и аз съм бил там де ,Илиенци и 6-та рота горе.Под .72220.Пазехме на бай Тошо резиденцията,киноцентъра Бояна ,цигарената фабрика и ощеее
Спомените са хубави,добре е да се споделят

Да уточним

Ние пък бяхме на бунта на затвора, както и на пожара в НС.
Старшинката Йорданов бил ли е по твое време?