Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Братушково дава!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Братушково дава!!
Колеги преди малко разбрах че шарана е побеснял на язовира,кълвел на фидер с сладка царевица комбинирана с бял червей,а покрай шараните и добри каракуди
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Братушково дава!!
Давид,колегата е разбрал че излизало шаран,а не ходил да лови и снима рибите.
-
- разбира нещата
Откъде го разбра това инфо,колега? Моето е противоположно!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
-
- научил се да хвърля
Ако на 100грамови шаранчета викаш "шаран"............В момента тече такава сеч..............Догодина и една каракуда няма да има в язовираmladenov написа:Колеги преди малко разбрах че шарана е побеснял на язовира,кълвел на фидер с сладка царевица комбинирана с бял червей,а покрай шараните и добри каракуди

На едни весник татко го зима всеки ден има одел Наслука за риба и пише за почрти всеки язовир и за Братушково пише така:
Язовирът се намира в близост до град Сливница. В първите дни от септември шаранът направо е побеснял и атакува отлично примамките. Търсете го на фидер на консервирана царевица. Стахотен ефект дава комбинацията с бял червей. Измежду шараните излизат и доста каракуди
Това пише горе долу както каза и колегата
Незнам не сам и ходил и немога да потвърдя информацията
Язовирът се намира в близост до град Сливница. В първите дни от септември шаранът направо е побеснял и атакува отлично примамките. Търсете го на фидер на консервирана царевица. Стахотен ефект дава комбинацията с бял червей. Измежду шараните излизат и доста каракуди
Това пише горе долу както каза и колегата

-
- фен клуб-скобар
И аз не вярвам за големите шарани.mario67 написа:Откъде го разбра това инфо,колега? Моето е противоположно!
Може да са стограмови ,както писа някой по горе.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
И аз не вярвам , ама утре ще ми кажат със сигурност. 

Излизат добри рибета, но не ми дава да кача снимки
Трябва павечко чакане и яко захранка 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
колеги не го ли измрежиха при смяната на собственика въобще там останали нещо едро
- CERRUTI
- сериозен играч
Бих казал че е точно обратното!!! Изм/у многото каракуди може и да се излъже някое шаранче(подчертавам шаранче!!!!).....там каракудата кълве на всичко!!!Даже и на 2зърна царевица излизат по 10см.каракуди !!!PoIoGaVo написа:Измежду шараните излизат и доста каракуди

ами вече и шаранчетата ги няма вчера го посетих за цял ден една каракуда и много слънчак но иначе имаше много ентусиасти на водоема явно при смяната на собственика добре са го измрежили
- TRAP
- ще става разбирач
Преди точно една седмица бях само каракуди на дъно среден размер ловяха се и по две.И наистина такова чудо до сега не бях виждал и не бе ми се случвало на дъно на пружина наред с каракудите се ловяха и слънчаци а пък само на царевица на косъм нищо не се ловеше.Язовира е доста плитък.Язовира беше окупиран от всякъде и само един извади шаран около 2кг.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- CERRUTI
- сериозен играч
Ето тука съм писал и за моя излет на Братушково... : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 03#p444703

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
колега когато гониш...каракуда кво чакаш...8.700кг.щом е шаранче...то ШАРАН е 80кг.CERRUTI написа:Бих казал че е точно обратното!!! Изм/у многото каракуди може и да се излъже някое шаранче(подчертавам шаранче!!!!).....там каракудата кълве на всичко!!!Даже и на 2зърна царевица излизат по 10см.каракуди !!!PoIoGaVo написа:Измежду шараните излизат и доста каракуди
- CERRUTI
- сериозен играч
Е колега ако ти си извадил такъв шаран евала.....ама за тази година ли става въпрос?Защото преди когато беше арендован е друго нещо...Тогава шарани от калибъра 4-8кг.се вадеха редовно..и то не на косъм,инлайн или тем подобни а на много прост метод...предполагам знаешIvo_Ivanov написа:.8.700кг.щом е шаранче...то ШАРАН е 80кг.

А за шаранчета имам впредвид- 0,300-0,500кг.!!!