Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Баташки перки
Re: Баташки перки
Пре красен риболов на прекрасен водоем

-
- разбира нещата
Ами колеги,браво на Вас,просто сте хванали последния влак,щото от тогава 2-3 пъти ходя там дето сте снимали-няма никой!Само некой-друг дребничък костур и то само на рибе...Пък и водичката е паднала има-няма 2-2.5м.
Сега като захлади малко,ще чакаме некой шарко и некоя каракуда от възрастова група "баба"
Сега като захлади малко,ще чакаме некой шарко и некоя каракуда от възрастова група "баба"

..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
- PREDATORst
- ще става разбирач
Шарко на батак?Много оптимистично ми звучиhi88 написа:Ами колеги,браво на Вас,просто сте хванали последния влак,щото от тогава 2-3 пъти ходя там дето сте снимали-няма никой!Само некой-друг дребничък костур и то само на рибе...Пък и водичката е паднала има-няма 2-2.5м.
Чудесен риболовен излет ! Поздравления ! 
Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Дек 26, 2010 7:28 pm, променено общо 7 пъти.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- PREDATORst
- ще става разбирач
Поправка днеска бях и наистина излизаха шаранчета около150-200гр. Явно са зарибявали ,само да не ги бастисат.Излизаха точно на местото на колегата БейсPREDATORst написа:Шарко на батак?Много оптимистично ми звучиhi88 написа:Ами колеги,браво на Вас,просто сте хванали последния влак,щото от тогава 2-3 пъти ходя там дето сте снимали-няма никой!Само некой-друг дребничък костур и то само на рибе...Пък и водичката е паднала има-няма 2-2.5м.
Чух от по-опитни колеги,че са ловили шаран на Батак на доста необичайни места-само на дъно!..PREDATORst написа: Поправка днеска бях и наистина излизаха шаранчета около150-200гр. Явно са зарибявали ,само да не ги бастисат.Излизаха точно на местото на колегата Бейс
Колкото до зарибяване-не съм чул,пък и не ми се вярва да е правено,но е добре че са хванати малки-това значи,че има и големи

Скоро не съм хващал шаран там,но съм доволен и на местните 300-400гр. перки.
..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
- borislav58
- сериозен играч
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ники пак изненада . Както всеки път отново и отново изненада. Само Узуна не се вестява с теб за риба . Предполагам че не сте скарани
/ Шега/.Браво за добрия улов.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
не сме скарани всяка сутрин пием кафеborislav58 написа:Само Узуна не се вестява с теб за риба . Предполагам че не сте скарани/ Шега/

луда работа са тия амури

-
- сериозен играч
Бе само зъбати твари ми се въртят в главата!!!!!!borislav58 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ники пак изненада . Както всеки път отново и отново изненада. Само Узуна не се вестява с теб за риба . Предполагам че не сте скарани/ Шега/.Браво за добрия улов.

Побъркал съм се нацяло!
офyzyna написа: Бе само зъбати твари ми се въртят в главата!!!!!!![]()
Побъркал съм се нацяло!

-
- учете се от него
Лошоyzyna написа:Бе само зъбати твари ми се въртят в главата!!!!!!![]()
Побъркал съм се нацяло!

п.п. страхотни амури брейй...