Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

хапе ли сома
Модератор: sapuna
хапе ли сома
чух че по дунава имало рибари с отхапани ръце от сом на кльонк че го дразни кльонка да ама чак отхапани ръце май е малко пресилено
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: хапе ли сома
А за изядени водолази чувал ли си.........???t68 написа:чух че по дунава имало рибари с отхапани ръце от сом на кльонк че го дразни кльонка да ама чак отхапани ръце май е малко пресилено

- ivan_yo
- разбира нещата
Аз пък мисля че се кани да изяде един "БРАДАТ КИТ"kita20008969 написа:А за изядени водолази чувал ли си.........???t68 написа:чух че по дунава имало рибари с отхапани ръце от сом на кльонк че го дразни кльонка да ама чак отхапани ръце май е малко пресилено![]()
![]()
![]()
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ivan_yo написа:Аз пък мисля че се кани да изяде един "БРАДАТ КИТ"kita20008969 написа:А за изядени водолази чувал ли си.........???t68 написа:чух че по дунава имало рибари с отхапани ръце от сом на кльонк че го дразни кльонка да ама чак отхапани ръце май е малко пресилено![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Какво да кажа? - Мен ме е хапал, ама след като съм го гепил вече с ръкавицата. Иначе с големите риби шега не бива. Хапат яростно, особено като ги докараш в близост до лодката. Незнам дали хапат силно, защото нямам голям сом, но съм чувал, че са възможни инцеденти при не-добре уморена риба.Фуцата написа:Абе аз не съм много сигуренПоборников написа:Със сигурност не хапе:![]()
![]()
![]()
![]()
Торбалан да каже нещо по въпроса.
Но, докато си кльонка - не съм чувал някой да го е хапал сом.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Сома си хапе, но само при определени условия.
Опасни са месеците май,юни. Но изядени хора до сега няма
Свидетел съм на случка :
Сома около 15-20 не го бяхме мерели точно и така си го и апнахме:), а да
та това сомче си седеше вързано около седмица близо го брега, и като стана време да се вади мен ме клъцна леко за глезена, и ме спукаха от подигравки. Та като влезна един приятел да го отплита от някви корени излезна след секунди като от кипяща вода и на бедрото имаше вече ДВЕ доби охлузвания.
Та така, нищо не се знае докато не е в тигана
Опасни са месеците май,юни. Но изядени хора до сега няма

Свидетел съм на случка :
Сома около 15-20 не го бяхме мерели точно и така си го и апнахме:), а да
та това сомче си седеше вързано около седмица близо го брега, и като стана време да се вади мен ме клъцна леко за глезена, и ме спукаха от подигравки. Та като влезна един приятел да го отплита от някви корени излезна след секунди като от кипяща вода и на бедрото имаше вече ДВЕ доби охлузвания.
Та така, нищо не се знае докато не е в тигана