Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма
- Бисо
- сериозен играч
Струма
Дойде септември,и скобарите се по-често почнаха да се появяват из темите на колегите,реших да проверя из моите ловни полета какво се случва.Макар,че излета като цяло не беше плануван и тръгнахме с татко към15.00ч.,остана време да пообиколя по ударните места.Ударни,ударни,когато има вода.Реката изключително малка и бистра,но за добър риболов не остана много надежда,но нали сам обещал на групата мезето за мача да е от мен нямах голям избор....
Отидох там,където винаги пробвам при такава малка вода.

Носех само половинка цветни червеи и целта ми бяха пъстървите и някоя и друга мренка,а лових с болонезето.

Това хванах на първото изтичане.Както баща ми казва"Сам скобар,нема",та след две прашки червеи и две-три изтичания,станаха два.

И щото "скобаро си сака леб"
,а аз имах само малко бели,неможах да ги задържа пред мен,но и те не ми бяха цел.
Целта ми бяха подобни рибоци:

Та от 15:30ч.до 20:00ч.стана мног добър риболов,какъвто да си призная не съм очаквал.
Както по-горе написах,рибите ще са основно блюдо довечера за мача,та само единия скобар, по-дребните мренки и пъстърви отплуваха обратно.Това са останалите./Снимката нямя да се хареса на доста колеги/
Отличен риболов! Няма нужда от последната снимка.
Модератор
Другио пат,за СкобарЬе.
Отидох там,където винаги пробвам при такава малка вода.

Носех само половинка цветни червеи и целта ми бяха пъстървите и някоя и друга мренка,а лових с болонезето.

Това хванах на първото изтичане.Както баща ми казва"Сам скобар,нема",та след две прашки червеи и две-три изтичания,станаха два.

И щото "скобаро си сака леб"

Целта ми бяха подобни рибоци:

Та от 15:30ч.до 20:00ч.стана мног добър риболов,какъвто да си призная не съм очаквал.
Както по-горе написах,рибите ще са основно блюдо довечера за мача,та само единия скобар, по-дребните мренки и пъстърви отплуваха обратно.Това са останалите./Снимката нямя да се хареса на доста колеги/
Отличен риболов! Няма нужда от последната снимка.
Модератор
Другио пат,за СкобарЬе.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Струма
Браво Бисо,добьр риболов .
А и мезето щом си уредил,довечера кефа ще е на макс

А и мезето щом си уредил,довечера кефа ще е на макс

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Бисо,страшен разнообразен риболов
Успех на националите
и на Ваште и на наште 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Уреди мезето за мача
Евала супер риболов си направил 

-
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
Страшен си Биска 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Уникални риби . Респект

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?