Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Спининг на ряката :) Още един ден
- Живко Василев
- разбира нещата
Спининг на ряката :) Още един ден
Здравейте колеги. Днес с колегата Ставри Желев посетихме реката. Целта ни бяха хищниците и най вече кефал. Пристигнахме към 6, тъкмо се съмваше. Разделихме се аз на дясно той на ляво и тръгнахме да си пробваме късмета. След час и половина мятане реших да сложа един воблер за който се носят легенди. Воблерчето е на Amkiri и е точно копие на йо-дзури Ел минол. След 10 минутно мятане последва силен удър, аванса се разви няколко метра и аз се разтреперих
Отначало помислих че е ударило някакво сомче но, след няколко минути игра на нерви видях че съм хванал дву-литров кефал, сърцето ми биеше сигурно със 150 удара в минута, ръцете ми се разтрепереха а премиерчето се гънеше за световно. Докарах кефала до брега, не успях да го издърпан с влакното затова се опитах да го хвана с ръка. Беше се закачил за двете куки и си мислех че няма шанс да се откачи Да ама Не оттласна се от брега и с няколко движения се откачи
След това видях че две от куките са потдали и най вероятно затова се е измъкнал. Нищо, бори се достойно и заслужено победи
Риболова продължи общо 4 часа и докато чаках колегата да се върне се случи най интересното..... Малко по късно за това а сега ето някой от рибките които хванахме.
Рибките на Ставри

Някой от мойте рибки.

Ето и няколко снимки от самата река

А ето и какво се случи накрая. След като изпих двата си литра вода и жегата вече беше непосилна, звъннах на Ставри с идеята да си ходим вече. Докато го чаках смених няколко блесни и похвърлях да убия времето. Точно когато казах ,,Хвърлям за последно, после прибирам,, последва силен удър
Неможех да повярвам че имах късмета два пъти да ми удари сериозна риба в рамките на няколко часа. Пулса на макс, пълна мобилизация и след 2 минутки рибата беше на брега. Подритнах с един крак да падне тинята от единия крак, взех телефона и се обадих на Ставрос ,, Ставри хайде по живо идвай че хванах распер около кило,, Всъщност се оказа точно килограм шестотин петдесет и пет грама. Стоях и не можех да повярвам какво съм извадил, радоста беше неописуема
Покрай тези платени гьолове бях забравил каква е тръпката на спининга на диво място. Премиерчето се справи изненадващо добре със рибата, не вярвах че притежава такава мощ.
Ето и блесната на която удари распера. Mepps Comet Decore Silver Blue Dots 3-ти номер

Ето и самата риба

И Ставрос позира с рибата

Всъщност това е първият ми распер. Надявам се да хвана пак
Поздрави и наслука

Рибките на Ставри

Някой от мойте рибки.

Ето и няколко снимки от самата река

А ето и какво се случи накрая. След като изпих двата си литра вода и жегата вече беше непосилна, звъннах на Ставри с идеята да си ходим вече. Докато го чаках смених няколко блесни и похвърлях да убия времето. Точно когато казах ,,Хвърлям за последно, после прибирам,, последва силен удър

Ето и блесната на която удари распера. Mepps Comet Decore Silver Blue Dots 3-ти номер

Ето и самата риба

И Ставрос позира с рибата

Всъщност това е първият ми распер. Надявам се да хвана пак

Поздрави и наслука

Последно промяна от Живко Василев на Нед Сеп 13, 2009 4:59 pm, променено общо 1 път.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- фен клуб-скобар
Re: Спининг на ряката :)
Хубави рибки!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво .
Поздравления за излета и първия распер Живко
.

-
- сериозен играч
Много добро представяне

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Николай Неделков
- учете се от него

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- glarusa
- кандидат преподавател
Чичо е маняк,ве!!!Като ми каза за распера,оставих пътеката и забих през някакви храсти,неописуемо висока коприва и за пирон през една поляна с магарешки трън...Ама рибата си заслужаваше!"Чичо" пак да хваща такива и да ми прайш кефа да ги гледам!Голям си!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега страхотни риби
реката Камчия ли е 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!