Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерът и органите..
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Бракониерът и органите..
Ще ви разкажа какво се случи днес. Сутринта един съсед ми каза, че един стар бракониер, който скоро излезе от зандана, /лежал там за търговия с оръжие/, отново продава риба в гаража си. Съседът ми си купил два шарана и една каракуда към килограм, а имало поне 5 касетки от големите пълни с риба. Отидох, говорих с бракониера, който се нарича Петър Димков, получих една сочна псувня, и реших да повикам ченгетата. Дежурния ми каза, че веднага тръгват, ако мога да ги изчакам пред кооперацията, за да им покажа гаража. След 15 минути ми се обади,/дежурният/, и ми каза, че щели да изчакат риболовния, защото такава била практиката, и ако мога, да ги изчакам, след 5-6 минути щели да дойдат. Дойдоха след 45 минути, пообиколиха заключеният гараж, и си заминаха поживо-поздраво
. Оказа се, че малко преди да дойдат полицаите, Петърчо нахвърлял касетките с рибата в буса си, излетял като куршум от гаража и отпрашил
.
Съвсем ясно е, че някой му се е обадил, за да го предупреди! Това копеле е един от първите мрежари в града, поне 15 години съсипва рибата в язовирите Копринка и Жребчево, на няколко пъти съм говорил с него, но освен заплахи, друг коментар не получих.
Скапана история, с която поздравявам всички, които в темите тук с много нежен тон пишат за ИАРА и полицията
.

Съвсем ясно е, че някой му се е обадил, за да го предупреди! Това копеле е един от първите мрежари в града, поне 15 години съсипва рибата в язовирите Копринка и Жребчево, на няколко пъти съм говорил с него, но освен заплахи, друг коментар не получих.
Скапана история, с която поздравявам всички, които в темите тук с много нежен тон пишат за ИАРА и полицията

Никога не пия карал!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Бракониерът и органите..
Колега няма оправия .
Що не влезе в гаража и да дръпнеш вратите.........,че да се блъска кат врабче по джамовете! 

Преди няколко седмици се бях запътил към яз.Тича,по пътя спрях на една чешма.Там един човек ми вика:"Къде са ви мрежите?" Обясних му,че сме рибари,а не бракониери,но според него на Тича без мрежи не се ходело,пък и щом сме щели да преспиваме,нямало кой да ни провери...

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Саморазправа бате,като гледам друг начин няма 

-
- вече хвърля и на тежко
Зарад тях останаха водоемите само с водорасли

-
- разбира нещата
Колега не само при нас риболовците са свързани органите на реда(полицията), ами навсякъде където погледнеш.... та дори и със затворниците,а да не говоря за много проспериращи фирми,но тък е България.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чупиш му крак и половин година няма да бракониерства
ако продължи и ти продължаваш малко по нагоре 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Запали гаража през ноща и да умира к******о
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Що за съвети,бракониера на свобода а колегата Saxon с присъда като за Осама Бенладен.ewto написа:Запали гаража през ноща и да умира к******о
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Няма оправия... те и полицайте нестават 

-
- научил се да хвърля
Бракониери, полицаи, ИАРА-те делят плячката помежду си, ко са ядосвате-беззаконие-нашата мила родина. 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Много глупости надрънкахте момци... какво посъветвахте колегата?
И той да стане престъпник за да има оправия... 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.