Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Желаете ли да се съберем всички рибари и да нацепим рибата ?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Желаете ли да се съберем всички рибари и да нацепим рибата ?
Az i Ribar predlagame si4ki zapaleni ribari da se syberem i da potro6im nqkade ribata, ako ste saglasni tova e mqstoto !!!O4akvame predlojeniq
- Ribar
- ще става разбирач
4akale brat kolko temi 6 pi6em za tozi vaproz ve az sam naprail 1 anketa stiga tolkoz pi6i tam !
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
OK
Are ako iskate kolegi da se suberem vsi4ki i da otidem na Kurdjali da gi stro6ime!! :o
- Ribar
- ще става разбирач
1 да съм съгласен с Nicola_SZ и да го чуя да каже (в случея да напише) нещо умно
, няа е базикам се
.
И аз мисля че мястото няма голямо значение стига да има риба и да има хора мераклии да си говорим цял ден и цяла нощ и м/увремено да размазваме рибата

И аз мисля че мястото няма голямо значение стига да има риба и да има хора мераклии да си говорим цял ден и цяла нощ и м/увремено да размазваме рибата

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
И аз съм съгласен да направиме един здрав излет ... сега е момента.
Аз съм на линия само казвате итръгвам може и за седмица, времето се оправя !!!
Рибите стават неспокойни ...
Само имам едно питане ... аз съм от София, а другите съгласни откъде сте?
Давайте ... един по един
Аз съм на линия само казвате итръгвам може и за седмица, времето се оправя !!!
Рибите стават неспокойни ...

Давайте ... един по един
Последно промяна от bigfisherman на Съб Авг 28, 2004 4:40 pm, променено общо 1 път.