Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платен край Смядово???
Модератор: sapuna
Платен край Смядово???
Скоро дочух за някакъв платен водоем до Смядово,но не съм много запознат,някой ако има информация,ще съм благодарен! 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Re: Платен край Смядово???
Колега, вероятно става дума за Драгоево но нищо повече немога да ти кажа, т.к. не съм ходил там на риболов.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
-
- вече хвърля и на тежко
Освен Драгоево , Александрово е там близо , за друг и аз не съм чул . За това изказване от варненската тема ако става дума :
" От satman2 на Нед Авг 30, 2009 5:49 pm
Днес посетих новото водоемче до Смядово.Там имам често ходене и ви гарантирам добър улов на шаран.Смядово е на 115 км от Варна.............." , може и да има такова нещо , но моите колеги в Смядово не са чували . Прилича на реклама , в петък смядовчани ще идват до Варна , обещаха да проверят и да кажат за какво иде реч .
ПП Нова информация по случая .Колегата нощна смяна е чувал нещо . Наистина имало платен гьол - два километра след Смядово/ посока Риш / - в дясно свършват лозята , в ляво по бетонен път се отива на язовирче - бивша помпена станция на химическия завод .Момчетата го държели от 2-3 години , чистили , зарибявали и т.н. Наистина имало шаранчета - по 1,5 до 2 кг .Такси и условия не знам , но ще проучим . Това научих засега .
" От satman2 на Нед Авг 30, 2009 5:49 pm
Днес посетих новото водоемче до Смядово.Там имам често ходене и ви гарантирам добър улов на шаран.Смядово е на 115 км от Варна.............." , може и да има такова нещо , но моите колеги в Смядово не са чували . Прилича на реклама , в петък смядовчани ще идват до Варна , обещаха да проверят и да кажат за какво иде реч .
ПП Нова информация по случая .Колегата нощна смяна е чувал нещо . Наистина имало платен гьол - два километра след Смядово/ посока Риш / - в дясно свършват лозята , в ляво по бетонен път се отива на язовирче - бивша помпена станция на химическия завод .Момчетата го държели от 2-3 години , чистили , зарибявали и т.н. Наистина имало шаранчета - по 1,5 до 2 кг .Такси и условия не знам , но ще проучим . Това научих засега .
В неделя бях на язовира до с. Александрово. Пазач нямаше - един овчар каза че до преди 2-3 седмици се е вясвал някакъв "с жълт опел"
, който твърдял, че е арендатора. Така че за таксата - не мога да потвърдя, не съм плащал. Има доста каракуда - дребна до средна, както беше писал колегата. Най-големите ми бяха към 400-500 грамови. Кълвеше единствено на млечна царевица (купена от Пикадили).