Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Звьничево и пак щука
-
- сериозен играч
Re: Звьничево и пак щука
Ники,мръсник мръсен
,защо днес след като говорихме не подметна за щукоулов а?Браво за кума лиса,желая ти една 10-ка да шибнеш!!

- bigfish133
- ще става разбирач
Много се радвам да видя какви грижи се полагат за това чудно водоемче ! Жалко , че не е често срещано явление , ма това е друга тема. Хубава е щукерицата , пожелавам ти още такива , че и по - големи 

не сьм си правил сметка личка така стана а ти като ходиш по антона и пяська да не би да ми звьниш бе мисирyzyna написа:Ники,мръсник мръсен,защо днес след като говорихме не подметна за щукоулов а?Браво за кума лиса,желая ти една 10-ка да шибнеш!!

Тия дни с тоя спининг ги попиляхте хищниците!
Упорит си и за това си възнаграден 

-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Направил си малко екстремен спининг 

все си викам край ся отивам на перо ама трьпката е по различна в спининга и сьм сигорен че всеки един спинингист го е осьзнал това ама немога да си обесня как стана това крастата е много сериозна хем сьрби хем болиPoIoGaVo написа:Вече като видя риболовен излет от теб и си викам айде пак щука ще гледам![]()

така е остава само спомена и болкатаsote написа:Направил си малко екстремен спининг

-
- учете се от него
Ми, това еbeis написа:.... всеки един вид риболов има своите предимства и недостатьци не мога цял живот да ловя рибки голями примерно колкото воблерите ми и от другата гледна точка не мога пьк да обикалям само с блеснарката и да пляскам аз искам да пробвам от всичко по малко... всеки един от риболовите е уникален по своему и те кара да се чувстваш жив

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво . Евала. 

Слуката спохожда най-вече упоритите и можещите в риболова. При теб нещата са комплексни
. Поздравления!