Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Ивайловград
Модератор: sapuna
Яз.Ивайловград
Здравейте колеги!Моля кажете вашето мнение къде е по добре да отида на яз.Ивайловград близко до село Бориславци.Два пъти бяхме там и двата пъти на различни места е пак беше плитко.Разпъвахме около 100 метра и водата не беше повече от 2 метра и половина.Достигам до извода, че заради плитката вода не удря и по-голяма риба.Последният път най-голямата риба беше около 1.5 кг и това не беше само при мен.Колегите също не вадеха, кой знае какво.А от другара страна (до Сеноклас) вадеха добри шарани.Какво е вашето мнение, дали е заради плиткото и ако заради това къде мога да застана на по-дълбоко (близко до Бориславци)?
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Re: Яз.Ивайловград
Ето и снимка къде бяхме

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Просто не сте имали ден 
Според мен 2.5 метра си е дълбочина на която може да обади всякаква голяма риба !

Според мен 2.5 метра си е дълбочина на която може да обади всякаква голяма риба !
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
на парвото ви място е много плитко влизал сам в заливчето по средата ми беше 2 метра сас плуване. на второто мвасто е добре но дълбочината е на ляво от вас има деренце ама има и стари върби закачки иначе 2 место е по переспективно.има вариант зад хълма над селото има стар въжен мост там е много дулбоко (на 1-2км от второто ви място) в посока юг.може и сом да се търси.ще ти пусна картина на язовира празен да видиш чак каде минава коритото на реката и да се ориентираш за дулбочината. 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
цъкни тук и разгледай;
http://thracianhouse.hit.bg/sights1.jpg

А на Малки воден по-дълбоко ли е отколкото до Бориславци?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не мисля че е по дълбоко ,не сам ловил там ама като гледаш снимката наклона на брега по целата ивица бориславци малки воден и на долу е с един и сащ наклон полегато е. така 4е дулбочината е еднаква освен ако не уцелиш някое деренце.пробваи кадето ти казах зад хълма на селото има стар вужен мост и е тясно дере цялото корито минава от там и е адски дулбоко.но дулбночината не е решаваща секи път нали знаеш.наслука колега . 

Здравейте колеги! Утре заминавам за Ивайловград и се надявам на добър улов. Някой от вас може ли да ми даде информация кълве ли сома на кльонк и влачене и какво е положението с бялата риба?Благодаря ви Наслука