Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шарковци на платено
- S.Koychev
- разбира нещата
Шарковци на платено
След пет дена бачкане дойде най- накрая време за почивка, естествено реших да отида за риба някъде,но поради 36 часавия дъжд бях доста ограничен от към дестинации за риболов.Реших да отида на едно платено язовирче,обадих се на брата ,че сам много скука, а и хем да ми помага да дърпам шарковците.Пътя до самия язовор беше доста зле, няколко пъти закъсвахме ,ама луд умора няма , колата стана като маскировъчна цялата в кал абе чудо,лека полека стигнахме до язовирчето,а собственика като ни видя учуден попита "Вие нормални ли сте в това време". И така набързо разпъване на въдиците , лека захранка и като се почна шарко след шарко , излизаха основно м/у 1 кг и 2.5 кг абе кеф голям за около 3 часа доста рибка надърпахме.Ето малко снимки.

Модерирано! Sestrata
Ползвай бутона за преглед преди да пуснеш тема. На никой не му е приятно да гледа празни кутийки от снимки!

Модерирано! Sestrata
Ползвай бутона за преглед преди да пуснеш тема. На никой не му е приятно да гледа празни кутийки от снимки!
Ribarche
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Шарковци на платено
ако може някой да качи снимките от галерията ,че явно има някакъв проблем или съм объркал някъде 

Ribarche
-
- вече хвърля и на тежко
Добри сте 

-
- научил се да хвърля
Евала бате направил си си кефа
Само тази последната снимка със пръстите във хрилете
Иначе отличен отсекъде

Иначе отличен отсекъде

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- учете се от него
Браво, кеф от всякъде
Ако не мине котка път и аз ще им набивам канчоците в петъка на един такъф гьол

Браво супер са шарковците 

- carpsliven2
- сериозен играч
Добре сте се забавлявали 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Модерирано! Sestrata
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
Евала пичове,добре сте се справили 

- S.Koychev
- разбира нещата
Извинявам се ама нямам дюшек , а за хрилете съм го вханал за няколко секунди за снимката само и после директо е пуснат да си живее ама както и да е не ми се спори с никой.
Ribarche
-
- сериозен играч