Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

NEW HUNTER-8м.
Модератор: sapuna
Re: NEW HUNTER-8м.
Имама шестица с водачи (болонеза) не е ,,чуплив,, извадил е прилични риби без проблеми добра въдица е за цената си заслужава
- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
TRANSKI RIBAR написа:Пффф...нямах и шанса да хвана риба с него(забравих го на едно място дето мисля че ако отида другата седмица може да си го намеря ) ...а от мястото дето си го зех няма вече...та ако някой продава такъв ще го зема с охота
Колега, ако все още не си намерил NEW HUNTER B800 при мен са на 82 лв. (вече)
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,колеги:)
Преди около година мой колега ми купи хънтър 6м/от който съм много доволен/от битака на Малашевци и беше доста по-евтин/10-15 кинта/ от магазините!!!Утре ще го попитам за цените и местоположението на сергията....
Преди около година мой колега ми купи хънтър 6м/от който съм много доволен/от битака на Малашевци и беше доста по-евтин/10-15 кинта/ от магазините!!!Утре ще го попитам за цените и местоположението на сергията....
Уважаеми Vlado1
Вече две години работя с NEW Hunter 7 метра.Доволен съм,държи се добре.Бих желал да закупя от същата марка,но 8 метров.Какво ще ме посъветвате и и ако знаете от къде да го закупя на най-добра цена
Вече две години работя с NEW Hunter 7 метра.Доволен съм,държи се добре.Бих желал да закупя от същата марка,но 8 метров.Какво ще ме посъветвате и и ако знаете от къде да го закупя на най-добра цена
Re: NEW HUNTER-5м
milchak77 написа:Здравейте. Напоследък съм се загледал в един такъв - с водачи, но ми казаха че били много чупливиКакво мислите за тия?
Az imam 7m nqma nikakav problem strumski skobari po 2.5kg ne im dava shans
- prodigy666
- разбира нещата
колега става ли за 4-5 часов риболов без стоика на струма за мряна и скобар .. и за скобарите тоя 8 метров хунтер
- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
Извинявай за забавянето колега, но рядко влизам тук, защото нещо не ме долюбват от администрацията на форума ...ivo46 написа:Уважаеми Vlado1

- ivelin_1976
- разбира нещата
vlado1 написа:Извинявай за забавянето колега, но рядко влизам тук

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- vlado1
- новобранец
- Обратна връзка:
По-добре късно отколкото никога.ivelin_1976 написа:vlado1 написа:Извинявай за забавянето колега, но рядко влизам тук![]()
![]()
![]()
Забавяне, забавяне, колко да си се забавил, има няма 2,5 годинки
кефиш
Почти в началото на 2014 New Hunter 8 метра все още е в играта
. Нямам никакви забележки. Ако се екипира с ластик, може да се ловят и по-големи риби. Аз предпочитам да ловя без ластик. Имам и 6 метров New Hunter, но на доста места идва къс. Първите 6 секции на двата телескопа са взаимозаменяеми и са около 1 метър всяка, което е много удобно за транспортиране. Целодневен риболов с 8-мицата от ръка не препоръчвам. Ползвам шаранджийска стойка със стегнато около пръта лале или алуминиев трипод разположен в самата вода на около 1.5 метра пред мен. С тези скромна подготовка и оборудване не се усеща умора дори при много интензивен риболов на река или язовир. При 2 метра дълбочина радиусът на ловене е около 13,5-14 метра, което е 4 метра повече от 6-тица телескоп. Често това предимство позволява ловене в близост до отсрещния бряг на по-малки реки. Чисто статистичести 8-цата се оказва най-ефективната ми пръчка поради бързината на ловене, "безопасната" дистанция и ефирните плувки и утежнения, които могат да се ползват на посочената дистанция.