Плетено влакно Фокус

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Плетено влакно Фокус

Мнение от Павел Иванов »

В такъв случай остава да се надяваме Ганди да се включи в темата :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

DrAkoN написа:Само да кажа . Че Сасамето беше уникално влакно нооооооо старееенето му е също уникално :) За 3 излета и се къса като косъм
Подкрепям колегата, ползвах 0,12 с воблери до 6-7гр. и джигове до 10гр.
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Днес вали, вее ич на :butthead: ми не е аз отидох пак за риба. Условията бяха лоши, валеше и духаше силен вятър, но нито веднъж не се заплете Сасамето, че и риба хванах даже. За сега съм страшно доволен, но до кога...иначе определено по-скъпото си заслужава.
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колеги Сасамето което се продава на нашия пазар е същото което навсякаде в Европа . Хайде да се спекулираме повече с това . Разбира се че всеки може да си поръча накакв Бааид в китай и да му сложи име , но ние Сме сериозни хора и моля да ни вярвате. Това го правят китайчетата от Илеинци и околноста. Влакното което продаваме го доставяме директно от Япония , ние сме официални представители и работим с тази фирма от 5 години . Аз лично не съм ползвал този номер - 0.08 и не мога да кажа нищо конкретно , но като цяло колегите които са доволни са много повече от недоволните. Павка , да ти изпратя едно влакно да го сравниш с твоето - сигурен съм ,че няма как да се различава. Разбира се понякога може да се случи да е станал проблем при производството. Обикновенно това се разбира след като партидата е заминала. Преди няколко години се беше получил гаф FIRELINE на баркли . Ще се радвам да чуя и други мнения , които ви гавантирам ще споделя с Mr. Takaki ODA , човека който отговаря за Европа в Сасаме .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Верно старее бързо Сасаме-то.
Ползвах 0.16 миналата година. Уникална здравина, но след няколко месеца започнаха проблемите. Къса се като конец, когато не очакваш.
Номера , дето го сподели Павката, с рязане на 20 санта не помага. Къса се на 5-тия, на 10-тия метър.
Само в един вир , миналата гесен по Гръцко, ми отидоха къде 30-40 метра, от 5-6 късания. Ма само там се въртяха пустите щуки :evil:
Но има и друго. Всички късания са ми при мъртва тежест, сиреч закачка. При риба, когато работи аванса късания нема.
Или аз съм майстор на ваденето или японците са измислили нова технология :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Някъде бях споменал че ползвам мазилата за шнурове,които ползват мухарите.От миналата година съм си навил едно ПауърПро и го третирам чат-пат и до сега е здраво.Взех няколко но още нямам мнение,понеже не съм ги връткал по Марица.Така че,просто ако искате да ги запазите за по-дълго време,просто ги третирайте с тези мъзги.Има и нещо друго !!! Водачите на някои видове спининги,просто не са за брейд а само за монофил/корда/ така че,понякога и това е проблем,който колеги когато си купуват пръчки не съблюдават !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Това с мазилата за шнурове е идея и ще я пробвам. И без това имам едно мазило което го бях взел по погрешка за ластика на щеката, но ето сега след повече от 5 години фана дикиш. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”