Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Кой какъв фидер ползва
Убедих се в едно въдица която струва 20 лв може да върши работо колкото въдица 200 лв затова не се притеснявай за парите важното е да ти върши работа 

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей това ме разочарова многоExTaZzY написа:Убедих се в едно въдица която струва 20 лв може да върши работо колкото въдица 200 лв затова не се притеснявай за парите важното е да ти върши работа

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ivelin_1976
- разбира нещата
Тук не съм съгласен колега, това ми прилича на москвич или БМВ и двете ще ти свършат работа но...нищо общо!!!ExTaZzY написа:Убедих се в едно въдица която струва 20 лв може да върши работо колкото въдица 200 лв ....

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дай малко данни, от чужбина ли си го поръчал?ivelin_1976 написа:Имам фидер на ... Дренан

нямам живарник
- CERRUTI
- сериозен играч
Трябва да ми кажеш каде ловиш тея риби които различават такъма и цената му от водатаivelin_1976 написа:Тук не съм съгласен колега, това ми прилича на москвич или БМВ и двете ще ти свършат работа но...нищо общо!!!
![]()
![]()
Имам фидер на Ава Шима и на Дренан общото е само едно, а то е , че и на двете им казват фидер въдица

Много се хвалят тука във форума с пръчки от по 300 та до 2000-3000лв.Ама нека да ви разкажа за един човек за който в Работническо дело е имало статя и е описан като най-големия браконйер в Сф.област(нещо като Язовеца от Ни чул,ни видял)-това говориме за 60-те,70-те години когато много от съфорумците не са били замислени,някой са си играли още на топчета и КЪР...е тоя човек е ходел на риба само с няколко метра корда и паче перо,пръчка избирал на място а кука правел от закривена кърфица.....та така....и още се носят легенди за него.лека му пръст....а внука му(казва се Цецо) все още скрива шапката на много скъпо оборудвани рибари по софийските водоеми!!!
а пък който както иска да се залъгва че със скъпите такъми става риболовец!!!

- ivelin_1976
- разбира нещата
Колега, ако предпочиташ москвич пред БМВ - добре, няма лошо и двете вършат работаCERRUTI написа:Трябва да ми кажеш каде ловиш тея риби които различават такъма и цената му от водатаи ако е евтин не кълвът така ли да те разбирам..........?

Поръчаха ми го от Англия и ми го донесоха мои познатиhristotihov написа:Дай малко данни, от чужбина ли си го поръчал?

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Честито, със здраве да си го ползваш. Хубава конструкция. Избегнат е цилиндричния удължител който разваля строя. Двуколенен с дълго първо, а на 3,90 и второ коляно. Перфектен. 

нямам живарник
- ivelin_1976
- разбира нещата
Благодаря, пожелавам на всеки да може да си позволи това "бижу" наистина е удоволстве да се риболува с подобен такъм.hristotihov написа:

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Все големи да ги вадиш.
Този сезон е здобих с shimano beastmaster 150 g 3,90. Удоволствие е да се вадят борбени рибета над 1кг голяма пофта .Обаче за каракуда е (дребна ) до 600- 700 г не се усеща дори и с най мекия връх.И за следващия сезон съм решил да се сдобия с по лек,дълък фидер.4,20М -120г
П.п При замятане счупих връхче 3oz .Има ли от къде да закупя ново и с по малка акция примерно 2 oz.
Този сезон е здобих с shimano beastmaster 150 g 3,90. Удоволствие е да се вадят борбени рибета над 1кг голяма пофта .Обаче за каракуда е (дребна ) до 600- 700 г не се усеща дори и с най мекия връх.И за следващия сезон съм решил да се сдобия с по лек,дълък фидер.4,20М -120г

П.п При замятане счупих връхче 3oz .Има ли от къде да закупя ново и с по малка акция примерно 2 oz.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- сериозен играч
Риболовен свят,а сигурно и филстар,цената е към 40лв,става въпрос за шиманско.MiTKo_Fisher написа: П.п При замятане счупих връхче 3oz .Има ли от къде да закупя ново и с по малка акция примерно 2 oz.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
МЕрси колега
п.п Бааа тоз фидер утиде към 400лв по него

п.п Бааа тоз фидер утиде към 400лв по него

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- vlado_fidera
- новобранец
В момента използвам фидер 3,6 м класик-фидер glass, 3 секции с три върха е зелен,оранжев и червен.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
Колеги дайте някой линк към онлайн продажба на пикери.
А според вас това може ли да замести пикер, т.е. да се лови с малограмажен фидер 25-30гр.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2062
Дали връхчето му ще отчита като на пикер?
А според вас това може ли да замести пикер, т.е. да се лови с малограмажен фидер 25-30гр.
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
-
- учете се от него
http://soto.superhosting.bg/~bulit200/?type=1&cat=72delig написа:Колеги дайте някой линк към онлайн продажба на пикери.
петото, отгоре на долу!!!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе колега на пикера се слагат от 10 до 20 гр хранилка максимум кви са тези 25-30 аз не слагам на фидера тъкива ти

Без риболов няма любов !