Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Може би това ти трябва...!!!ACTPOHABT написа:здравей благодаря изтеглих си ги ..да питам това за бг превода кои фаил трябва да заменя с него??? и за звуците направо ги сменям със тея от файловете на играта ли ???master_bg написа:ACTPOHABT написа:да го правя като казак тряскан ли хехе
някой случаино да има фаилове с които се променят начините на звънене за дъното и плувката че тея на 2.3.0.0 бета 6 здразнят чак
Малко по-нагоре имам 2 линка за преводи, но там ще намериш и твоите звуци за плувка, дъно и други. Има и кратко инфо към тях ! Успех !!!
Тук: http://www.nakido.com/59B1F8687F95F48F8 ... 6FC67DA979 или Тук: http://dox.bg/files/dw?a=2ab31875ea

Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Момчета искам да попитам имали траилер(програма за пари) за 2.3 бета 5 . Благодаря предварително

Здравейте...!!!Hosper7 написа:Момчета искам да попитам имали траилер(програма за пари) за 2.3 бета 5 . Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trainer имаше за RR 2.0... , но тази екстра липсва за по-новите версии ! Във форума по-назад, колеги любезно са предоставили '' Profiles '', със добри пари и разряд. Ако това е компромисно решение, ще се радвам че съм помогнал.

Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Първо искам да благодаря на колегата за отговора и да го попитам доло горе към коя страница е заштото аз не можах да го намеря . Благодаря предварително.
Спасе може ли да дадеш линк за записа които качи заштото от онези не мога да го изтегля.
Линка със записа който е качил Спас е наHosper7 написа:Спасе може ли да дадеш линк за записа които качи заштото от онези не мога да го изтегля.

Благодаря за отговорат ти и за труда на спас но не мога да го истерля .
-
- вече хвърля и на тежко
Неможеш да го изтеглиш,защото съм го изтрил.Оказа се,че на някои им развалял удоволствието от играта.Как точно незнам,след като не съм задължавал никого да го ползва,но нейсе,реших и го изтрих.Ако искаш да ти помогна качи си папката с профила някъде и ми пусни линк на ЛС,като ми пишеш какво точно искаш,разряд,пари карма и т.н.Hosper7 написа:Благодаря за отговорат ти и за труда на спас но не мога да го истерля .
Наслука!!

спасе имаш лс
-
- новобранец
http://letitbit.net/download/0243.b01f6 ... 7.rar.html БЕТА 7 излезе !!!
аз сам с нея от вчера
Мерци спасе жив да си
здравейте колеги искам да попитам на някой случайнода му е давало една грешка .....значи като бях в един турнир и като стане без 10 и дава грешката и след това часът става на и 10 и след това турнира не приключва бъгва се и си продължава .....има ли решение на тоя проблем....мн е досадно почти стигнах рекорда за щука вече извади 27.435 грама а рекорада е 27.5
-
- новобранец
на мене ми се случи , няма как да се оправи тая грешка , успокоението е че много рядко се случва , на мен само веднъжACTPOHABT написа:здравейте колеги искам да попитам на някой случайнода му е давало една грешка .....значи като бях в един турнир и като стане без 10 и дава грешката и след това часът става на и 10 и след това турнира не приключва бъгва се и си продължава .....има ли решение на тоя проблем....мн е досадно почти стигнах рекорда за щука вече извади 27.435 грама а рекорада е 27.5

Какво веднъж тоя турнир го играя за 8 път и в 7 от 8 трябваше да го спечеля.....а какво ново има в бета 7