Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
Мерси Бачо Илия за линка, но не видях как може да се поръчва там.
Екстази, де да знам бе не съм практикувал такъв риболов досега ама съм зарибен
Дайте малко акъл как се практикува риболов с пикер или ако има такава тема ме насочете към нея.
Нищо не казахте за оня Мичел дето дадох линк, дали може да свърши същата работа?
Екстази, де да знам бе не съм практикувал такъв риболов досега ама съм зарибен

Нищо не казахте за оня Мичел дето дадох линк, дали може да свърши същата работа?
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
-
- учете се от него
Зависи какъв е пикера; основното предимство на пикера не е в малкия грамаж хранилки- предназначението му е съвсем друго 
п.п.

п.п.
Не може да свърши същата работа!!!delig написа:
Нека да позная - целта е чувствителния връх, за да не се ползват други сигнализатори.IDA написа:Зависи какъв е пикера; основното предимство на пикера не е в малкия грамаж хранилки- предназначението му е съвсем друго![]()

Ама от оня линк не може да се пазарува.

-
- учете се от него
Колега, ти до сега ловил ли си с фидер или пикер? Питам за да се ориентирам до колко си запознат с този риболов и евентуално да помогна с нещоdelig написа:Нека да позная - целта е чувствителния връх, за да не се ползват други сигнализатори.IDA написа:Зависи какъв е пикера; основното предимство на пикера не е в малкия грамаж хранилки- предназначението му е съвсем друго![]()
![]()
![]()
Ама от оня линк не може да се пазарува.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Делиг има пикери и фидери с Light акция за много сносни цени към 30-40-50 лв ама недей да си мислиш като цената е тъкава,че няма да върши работа виждал съм фидери от 50 лв който работят страшно добре 

Без риболов няма любов !
Не съм бе колега, аз си признах и по-горе - ето ще се самоцитирам:IDA написа:Колега, ти до сега ловил ли си с фидер или пикер? Питам за да се ориентирам до колко си запознат с този риболов и евентуално да помогна с нещо![]()
Смятам не е лошо да си признаеш че не знаеш, лошо е да не искаш да се учиш....де да знам бе не съм практикувал такъв риболов досега ама съм зарибен![]()

@ExTaZzY - имаш ли линкове към такива фидери на тези цени и кой би ми препоръчал?
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди около месец си купих първия фидер Maver Thor Evolution 3.90/100 g с 4 бр. върха
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- учете се от него
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_1.phpdelig написа:... - имаш ли линкове към такива фидери на тези цени и кой би ми препоръчал?
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/i ... anguage=bg

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
dunavski написа:Преди около месец си купих първия фидер Maver Thor Evolution 3.90/100 g с 4 бр. върха
Много много добр покупка

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз така мисля, честито колегаIvak написа:dunavski написа:Преди около месец си купих първия фидер Maver Thor Evolution 3.90/100 g с 4 бр. върха
Много много добр покупка

нямам живарник
-
- учете се от него
След последните рокади на "фидер-техника" разполагам със следната конфигурация:
1. Триколенен фидер "PROXIMA- Powеrstrike" на Трабуко, дължина 3.90/4.20, тр.дължина 163см, акция (НН)екстра хеви, с кевларена оплетка, върхове 3/4, 1/0, 1 1/2, 2/0, 2 1/2 и 3/0 унции.
2. Двуколенен фидер "BIG BULL" на Глобе, дължина 3.60, тр. дължина 152см, акция (Н)хеви- до120гр, параболичен строй, бланката в основата е 12мм, оплетка-карбонова лента, върхове 1/0, 1 1/2, 2/0 и 3.0 унции.
3. Двуколенен пикер "Exclu Picker" на Спро, дължина 2.70, тр.дължина 143см, акция (М)медиум-до 40гр, подсилен с метални втулки на коленете и оплетка от карбонова лента, върхове 1/0, 2/0 и 3/0 унции.
Прътите се обслужват от 2 бр макари на Корморан от серията "CORCAST", с общо 9 бр. взаимозаменяеми шпули с три различни дълбочини.
Надявам се горната конфигурация да се позадържи по-дълго време

1. Триколенен фидер "PROXIMA- Powеrstrike" на Трабуко, дължина 3.90/4.20, тр.дължина 163см, акция (НН)екстра хеви, с кевларена оплетка, върхове 3/4, 1/0, 1 1/2, 2/0, 2 1/2 и 3/0 унции.
2. Двуколенен фидер "BIG BULL" на Глобе, дължина 3.60, тр. дължина 152см, акция (Н)хеви- до120гр, параболичен строй, бланката в основата е 12мм, оплетка-карбонова лента, върхове 1/0, 1 1/2, 2/0 и 3.0 унции.
3. Двуколенен пикер "Exclu Picker" на Спро, дължина 2.70, тр.дължина 143см, акция (М)медиум-до 40гр, подсилен с метални втулки на коленете и оплетка от карбонова лента, върхове 1/0, 2/0 и 3/0 унции.
Прътите се обслужват от 2 бр макари на Корморан от серията "CORCAST", с общо 9 бр. взаимозаменяеми шпули с три различни дълбочини.
Надявам се горната конфигурация да се позадържи по-дълго време

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Къде мога да видя това чудо ?IDA написа:Триколенен фидер "PROXIMA- Powеrstrike" на Трабуко, дължина 3.90/4.20, тр.дължина 163см, акция (НН)екстра хеви, с кевларена оплетка, върхове 3/4, 1/0, 1 1/2, 2/0, 2 1/2 и 3/0 унции.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само в на Бачо ти гардеробаstich написа:Къде мога да видя това чудо ?

нямам живарник
-
- учете се от него
От отдавна не се произвеждат и не се внасят; в сайта на Трабуко има само един, горе-долу аналогичен на този, като показатели:stich написа:Къде мога да видя това чудо ?IDA написа:Триколенен фидер "PROXIMA- Powеrstrike" на Трабуко, дължина 3.90/4.20, тр.дължина 163см, акция (НН)екстра хеви, с кевларена оплетка, върхове 3/4, 1/0, 1 1/2, 2/0, 2 1/2 и 3/0 унции.
http://www.trabucco.it/PDF-2009-it/01_C ... Feeder.pdf
Втория модел отгоре-надолу: "ENERGHIA- Power Feeder"- последния в табличката (3.90/4.20 "НН")

п.п. тоз, на времето ТОМАКС ми го доставиха по поръчка по каталог; сега не знам дали предлагат такава "екстра" за доставка по каталог

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Струва 160 лв. в магазините на Майсторски риболов на други места незнам колко е.http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... 6&n=567&g=hristotihov написа:И аз така мисля, честито колегаIvak написа:dunavski написа:Преди около месец си купих първия фидер Maver Thor Evolution 3.90/100 g с 4 бр. върха
Много много добр покупкаКолко струва
![]()
Сега съм се наканил на една Maver Power lite bagging float/feeder на 3.60 ама скоро няма да стане

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation