Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболовно сдружение
Модератор: dantho.mihov
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Риболовно сдружение
Здравейте колеги,
В много градове вече има регистрирани риболовни сдружения !
Имам желание да подема инициатива и тук в Асеновград да създадем подобно. Познати юристи, извършват съответните услуги , но преди да се заемем с осъществяването на идеята бих искал да споделите своя опит в подобни начинания.
Какви са процедурите, какви плюсове и минуси да очакваме, финансово какво ще коства това и ще има ли тежест дружеството в решаването на важни за нас риболовците в България проблеми !
Много от Вас ще отговорят, че информацията може да се почерпи от форума и от много други източници /така е /, но все пак споделете мнението си .
Благодаря предварително
В много градове вече има регистрирани риболовни сдружения !
Имам желание да подема инициатива и тук в Асеновград да създадем подобно. Познати юристи, извършват съответните услуги , но преди да се заемем с осъществяването на идеята бих искал да споделите своя опит в подобни начинания.
Какви са процедурите, какви плюсове и минуси да очакваме, финансово какво ще коства това и ще има ли тежест дружеството в решаването на важни за нас риболовците в България проблеми !
Много от Вас ще отговорят, че информацията може да се почерпи от форума и от много други източници /така е /, но все пак споделете мнението си .
Благодаря предварително

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Риболовно сдружение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря, чета го !
Чичо Бойко тва в Асеновград дет го мислиш може да стане само на сън
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От сънищата по- хубаво нещо няма , бе дядовото 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ела утри на срещата ни да поспорим и да си поговорим.Има резон в това което Бат Бойко пита.dany01 написа:Чичо Бойко тва в Асеновград дет го мислиш може да стане само на сън
Само от компютара да говорим нестава.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря брат !
Мразя конфликтите и провокациите.
Утре няма да имам много време на срещата, но пък и юристите ,за които говоря също ще бъдат в Металурга !
Мразя конфликтите и провокациите.
Утре няма да имам много време на срещата, но пък и юристите ,за които говоря също ще бъдат в Металурга !
Не исках да създавам провокации но с тази оправия в нащо БЛРС неможе да стане нищо защото няма да позволят нито ще ни регистрират.Асене с радост бих дошъл но тази вечер ще слагаме машинка за пътпъдъци и трябва да съм там.За следващата ще съм на линия
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Никой не може да забрани регистрация на сдружението така, че зависи от нас дали ще го направим.
Тъй като нещата не стават ей така от раз, ще се консултираме, ще видим каква членска маса имаме и най-важното с каква конкретна цел го правим.Защото като нямаме такава , няма смисъл и от сдружение
Сега , обаче настава активно време за риболов и всеки ще използва всяка възможност да е край водоемите.
Затова най-подходящ за действие е зимния период, когато излетите са по-малко и има време за конкретни действия !
.........баща ми казваше така : ако ти се яде хляб,направи си .....фурна.......

Тъй като нещата не стават ей така от раз, ще се консултираме, ще видим каква членска маса имаме и най-важното с каква конкретна цел го правим.Защото като нямаме такава , няма смисъл и от сдружение

Сега , обаче настава активно време за риболов и всеки ще използва всяка възможност да е край водоемите.

Затова най-подходящ за действие е зимния период, когато излетите са по-малко и има време за конкретни действия !
.........баща ми казваше така : ако ти се яде хляб,направи си .....фурна.......

- krokibg
- учете се от него
Бойко,трябват ви 15 човека учредители и сте готови !!! Няма нищо сложно и един адвокат ви прави регистрация за отрицателно време.Събирате се,гласувате учредяването,избирате управителен и надзорен съвет и сте готови.Само трябва да има един да записва всичко и да има портокол от учредителното събрание на който да се подпишат всички учредители с точните данни от паспорта и истински подписи.От там нататък,каквото решите да правите,това ще стане и се иска събиране на пари за зарибяване и такива акций като на Видрите,за почистване и т.н.Може да си вземете клуб за да се събирате и да общувате и други работи
Имах някъде документите и ако много искате и имате желание,ще ви ги предоставя с всичко необходимо.Поздрав !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря Любак !
Капоне ми прати документите, а жената дето е юрист каза, даже, че и без адвокат ставало, но това е най-малкия кахър.
Нека мине Ивайловград и ще се действа по въпроса.
Много са ни се запекли авансите и се чудим на НС -6 , дали да се отдадем на трапезни подвизи или да търсим по-подходящи места ?
Засега надделяват подвизите
А голямата Бяла и повелителят на дъното ще се чудят откъде им е дошло
Поздрави на Наско и Краси от групата !
......и наздраве

Капоне ми прати документите, а жената дето е юрист каза, даже, че и без адвокат ставало, но това е най-малкия кахър.
Нека мине Ивайловград и ще се действа по въпроса.
Много са ни се запекли авансите и се чудим на НС -6 , дали да се отдадем на трапезни подвизи или да търсим по-подходящи места ?
Засега надделяват подвизите

А голямата Бяла и повелителят на дъното ще се чудят откъде им е дошло

Поздрави на Наско и Краси от групата !
......и наздраве