Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Мартен е отдавна град...ORadev написа: с.Мартен.

А дали върви... снощи не видях някой да вади.

-
- сериозен играч
Здравейте колеги, след няколко капота по Дунава, днеска ходих по-лома в Нисово.И там е голяма мъка, за цял ден една таранка и едно шаранче.Шарана го хванах на пувка на царевица с бял.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ей ,тоя Ники!Като ги ловиш по Лома що си губиш времето на Дунава.Аз за утре се каня да уважа Реката.Ако не пиша да знаете,че съм капо.
Поздрави на всички!!
Поздрави на всички!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
На Текето излизат яки таранки по 500-700гр и шаранчета 2-3 кг.Инфото е от приятел не е мое лично щот на спининг не калват 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Вчера бях на ,винчовите, сьс сина цял ден.Риба различна излиза.Предимно на качамак на прожина сьс стериопор и червеи.Едно черноглаво попче се хвана на половин облез ,опашка,която бях заложил за друга риба.За прьв пьт виждам това.Какво става с тази риба незнам...
Ехх върнах се от текето на дъно спирала с малай и стереопор 1 таранка 500 гр.На плувка с торен излизаха бели рибета които се върнаха във водата.
ПП Аз си напрайх "къпането" след подхлъзване
ПП Аз си напрайх "къпането" след подхлъзване

Бягай риба!!Аз ИДА!!
-
- вече хвърля и на тежко
Аз днес бях на Мартен на буната. От 07.30-12-30 нищо освен купища попчета на директния
Дънната я направих на спирала с малай и 2 куки с царевичка и стиропор (сложиш ли червей - моментално поп). Нямах бутване.
Видях само една хваната по-различна риба. Некъф чешит, явно гражданин от селски тип дойде сутринта, пусна една мрежа облесарка, хвана малко облеси и зареди дънарките. В 12.00 хвана едно малко сомче, около 700-800 гр. по моя преценка, натика го в една найлонова кесия ("дан` гу видят унес прустаци, чи лошу!") и си замина. Прищя ми се въпросните "прустаци" да бяха минали наистина, ама...
Иначе повече се изнервих от тоя излет, отколкото си починах. Първо, не кълвеше, второ закачки бол и за капак някакъв с една резачка за дърва се сцепи да реже дънери по брега. Наду ми се главата и на обяд си бих камшика. Толкова от мен.

Видях само една хваната по-различна риба. Некъф чешит, явно гражданин от селски тип дойде сутринта, пусна една мрежа облесарка, хвана малко облеси и зареди дънарките. В 12.00 хвана едно малко сомче, около 700-800 гр. по моя преценка, натика го в една найлонова кесия ("дан` гу видят унес прустаци, чи лошу!") и си замина. Прищя ми се въпросните "прустаци" да бяха минали наистина, ама...
Иначе повече се изнервих от тоя излет, отколкото си починах. Първо, не кълвеше, второ закачки бол и за капак някакъв с една резачка за дърва се сцепи да реже дънери по брега. Наду ми се главата и на обяд си бих камшика. Толкова от мен.

Здравейте. току що се връщам от бели лом. За разлика от друг път днес ги нямаше таранките и червеноперките, но за сметка на това костура вземаше доста добре на малки попчета.
Днес ходих на гьола след Цар Калоян.Много малки шаранчета на торен на подвижна плувка,сичките бяха пуснати обратно.Дънните нищо
.Утре съм пак там.

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Здравейте ... Вчера бях под ,,захарната ,,на дьно нищо ..на плувка облез на 30 минути по бройка...на спининг..400 грама бяла рибка която я вьрнах да порастне...това е.
-
- вече хвърля и на тежко
Благодарности на колегата Касов 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
4 килограмов толостолоб извадихме на Цар Калоян.Снимки после 

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Мисля че само тази е по-качествена
http://img156.imageshack.us/img156/7559/p1001011747.jpg

Бягай риба!!Аз ИДА!!
Моля , пак заповядай .../ ps: струва ми се , че в багажника на колата ми в момента има нещо като две стойки за въдици или нещо подобно ..предполагам , че си ги забравил ...или са на някой бракониер..??!!!mmirchev71 написа:Благодарности на колегата Касов

Там където обществото е порочно -истината е безумие.