,,Ретро,, риболоф.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

sharo1

,,Ретро,, риболоф.

Мнение от sharo1 »

Ма мноо ма дразни на някой модерни рибари или риболовци, с мноо модерни думички,като-веглер,оливетка,болонеза,мач,шибано,даеба,сенсас,сбиролино,баитранар,и мноо други японски или не знам какви си думички,да дават акъл или да трият мнения като МОДЕРАТОРИ или други ВЕЩИ оператори в сайта.
Се едно,дядо им само с флурокарбон е ловил.
Ся да ви кажа защо:
Щото баща ми лови червеноперка с 0,25 влакно,3 гр плувка,подвижна,лично производство,щото 85г нямаше такива.
По 10 кг и повече.Ма колегата с ВАГЛЕР 1ГР, с 0,10 ВЛАКНО И С О,О8 ПОВОД,И ,,ФАНАЛ КОЛКОТО КОЛЕГАТА,, по неговите думи ,ама за цял месец не мой фана толкова.Колегата е баща ми.Па модерния е с такъми за 200 лв.Моя лови с една макара НЕПТУН и с една пръчка 1,80м , ма с две куки, и с ляб за хранилка.Не с захранка за 15 еуро лева,и други модерни ПИНКИ,КАСТЕРИ И ПРЪС ОТ КАРТИЧИНА ЗА 2-3ЛВ КИЛОТО,ХИРОНОМУСИ,ВАРДЕВАС,И ВАН ДЕР ЕНДЕ. :vom: :vom: :vom: :finga:

Ипосле някой МАДЪРАТОР да ми вика-,,не си в час момче,, и да ми трие темите и мненията.
Ма не знай че от 365дни в годината имам 368 на реката или язовира.
Не мой да идеш на чуждо място и да се прайш на ,,модерен,,

Всичко ми е марково,дрън дрън,За такива само рибарници и платен риболов,яла ми на реката с РОД ПОД И ГАРБОЛИНО,БЛИЗАЛКА И БОЛОНЕЗА.

Ба одите за риба ве ,не само на компа акъл да давате.

Майстора да пише,галфонина да брише,ей тва не моа го разбра.
Последно промяна от sharo1 на Пет Сеп 11, 2009 10:16 am, променено общо 2 пъти.
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ,,Ретро,, риболоф.

Мнение от biel »

:smt042 :smt043 :smt082 :smt048 :smt044
риболовеца
новобранец
новобранец

Мнение от риболовеца »

:mrgreen: :smt038 :smt082 :smt023
Изображение
sharo1

Мнение от sharo1 »

риболовеца написа::mrgreen: :smt038 :smt082 :smt023
Ко са кефите ве ,ся ша ма забършат. :evil:
Па за браконерите няма капка внимание да обърнат,вчера фанали 1 км мрежи,днеска опъват 20км и то на 18 км язовир.Стамболийски,някой ако не знае какви язовири има край Севлиево.Че да има и за горските,па за тока нема да говорим,не ги лови закона ,щото нямало закон за забрана на риболов с ток или с акомулатори.
Ма то и за търмъчене било разрешено,щото сложил на тройката бял червей.С тройка може ,ама с парашут ,дето го продават в магазина не може.Ма че маломерни скобари вадиха половин година,нема кой да ги види...
Последно промяна от sharo1 на Пет Сеп 11, 2009 1:29 am, променено общо 1 път.
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от biel »

sharo1 написа:
С весник :lol:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Наслука !!! :drinkers:
Последно промяна от сомчо на Съб Май 08, 2010 6:28 pm, променено общо 1 път.
sharo1

Мнение от sharo1 »

biel написа:
sharo1 написа:
С весник :lol:
Работническо дело , ако са го чели някога ,когато нямаше толкова рибари и мрежари,и спортен риболов,и ...мноо други неща в отношението към ЧОВЕКА,било то рибар или риболовец.
sharo1

Мнение от sharo1 »

som4o написа:Колега виждам,че си ядосан но е малко грубо да обиждаш така модераторите,и те са хора като нас :wink: На всеки се случва да му изтрият мнение,кво толкова.То ако нямаше модератори представи си каква анархия щеше да е в форума,направо не ми се мисли :lol: Лафа е ''манджа с грозде''.Колкото до новите думички признавам си и аз някои не ги знам :oops: Нямам род под,болонеза,мач и т.н. Не е въпроса кой с какво лови а какво лови :wink: Аз понеже ловя на дъно за плувка имам само едно телескопче ретро модел и го ползвам за всичко - плувка,спининг,булдо.Ползвам само захранка собствено производство понеже 10-15 лева само за нея ми идват в повече.Ама пак ходя и си правя кефа.Не виждам какво ти пречи,че някой има род под и други подобни екстри,ти ако хващаш повече няма да ти прави впечатление.Стиснете си ръцете с модератора и нека всички са доволни и щастливи. Наслука !!! :drinkers:

ЕВАЛА.
Още един с подобно на моето мислене
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

:drinkers:
Последно промяна от сомчо на Съб Май 08, 2010 6:28 pm, променено общо 1 път.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Нещо изтървах май,кой си измисля излети? :?:
Вчера кълвеше,днеска не ще!
sharo1

Мнение от sharo1 »

Аве оня ден давам на един karp master,020мм корда да ми покаже един възел,па той ми вика-много тънко това.Ми аз не ловя с корабни важета.Той с 0,40мм лови,никкъф шанс за шарковците.Едно време бащата с 0,25мм,прогрес-Плевен го ловеше по 25-30кг шарани.

Само акъл дават,ама не земат.Аз като ида настрана(на др,водоем),гледам кой ,как с кво фаща.Не мой на морето с ледобура да ида-май...
Както и да е ,Ама един не каза -сбърках,извинявай,грешка.Се с рогата напред,не говоря конкретно към някого.
Последно промяна от sharo1 на Пет Сеп 11, 2009 2:07 am, променено общо 1 път.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Абе незнам,ама дядо ми по-тънка месина от 0.50 няма.... :oops: :rolleyes: :wink:
sharo1

Мнение от sharo1 »

bantumi написа:Абе незнам,ама дядо ми по-тънка месина от 0.50 няма.... :oops: :rolleyes: :wink:
Ха така ,дали пък някой помни едни гранчета,мивки им викаха,за миене на съдове,как се разплитаха и как се риба ловеше с тях. :wink:
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Пак дядо ми е разправял,като е нямало месина,така са си правили.Топели са ги във вряла вода.За куки са ползвали,изкривени габърки или топлийки... :drinkers:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Алкохолът и психичнотото ти състояние ,не те извиняват за горе написаното!!!
Лови си с нептуна и лесковата пръчка -никой не ти пречи, но не обиждай и не ругай без да си сигурен в това което искаш да кажеш :evil:
Не си единственият нито последният,на който му трият нещо от написаните глупости ....Къв ти е проблемът ??? :wink:

3.4 –Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.
Последно промяна от jporlando на Пет Сеп 11, 2009 5:19 am, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”