Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Днес на морето
-
- учете се от него
Re: Днес на морето
Еееех как ви завиждам, БРАВО 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- каридата
- учете се от него
Бре
.Той Жорката и заргани можел да лови
.Многофункционален риболовец.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- YordanDanev
- сериозен играч
Ее, браво на вас момчета, във неделя и аз ще ги пробвам зарганите на мириус, само да съм изтрезнял де.

-
- разбира нещата
каридата написа:Бре.Той Жорката и заргани можел да лови
.Многофункционален риболовец.
Опитвам се бе.Днеска времето е супер,карид сигурно ги е разцепил.
Проба му е майката!
Разцепил той-таратанци. Вчера от 6 до 7 ч вече имах десетина риби, а днес само една. Днес още в 6 без 20 ч нямаше място по скалите! Тия хора работа нямат ли?seefeel написа:Днеска времето е супер,карид сигурно ги е разцепил
Странна работа няма удар, но и черъв няма на куката, що е то? Добре че обърнах на потъваща при това тихо море та ковнах още пет броя. Поне бяха по-едрички. Довечера ще ги хапнем. Рибите вече(поне моите) нямат хайвер. Утре е събота и очаквам по-голяма лудница, тъй че на далеч и по труднодостъпни местенца.
Onzinasi да не се ослушва като глуха свиня в чужда нива, че той бая ги надърпа.

seefeel видя ли, че ти си бил кадемлията? Утре от къде да те вземам?seefeel написа:Дали аз бях кадем на карид или той на мен,незнам
-
- и господ не е толокова добър
Ша та кръстим Зизи, не Карид. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Чак пък баякарид написа:Onzinasi да не се ослушва като глуха свиня в чужда нива, че той бая ги надърпа.

-
- разбира нещата
Утре с каридата сме по тунджа .Вчера една от рибите имаше хайвер.seefeel видя ли, че ти си бил кадемлията? Утре от къде да те вземам?
Проба му е майката!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След няколко куци риболова с бомбардата, днес бях решил да почивам, ма как при положение, че ми беше последния ден от отпуската?
В 6 ч. отидохме на скалите на едно ново за мене местенце. Като цяло риболова тръгна тегаво и за час имах едно зизи и още 1-2 пипвания. Рибата се заобажда по-уверено чак след 7 ч и си вървеше добре до към 9 ч без нещо когато събрах . Някои трябваше да ходят на работа. За пореден път се убеждавам, че в по-малка кофа рибите изглеждат по-доволно
. Използвах полупотъваща бомбарда. Колегите с плаващи имаха по-малка слука. Утре на работааа.

В 6 ч. отидохме на скалите на едно ново за мене местенце. Като цяло риболова тръгна тегаво и за час имах едно зизи и още 1-2 пипвания. Рибата се заобажда по-уверено чак след 7 ч и си вървеше добре до към 9 ч без нещо когато събрах . Някои трябваше да ходят на работа. За пореден път се убеждавам, че в по-малка кофа рибите изглеждат по-доволно

-
- ще става разбирач
карид написа:След няколко куци риболова с бомбардата
Брее,комайти Я ще съм каръкЪт.

Погледнато от друга гледна точка може пък Я да съм къдемаЯ ще съм каръкЪт

Ако не бе наложително да си тръгваме, имам усещането, че днес можеше да натрупаме големи бройки. Времето беше супер зарганско, тактиката свръх зрганоизловителска плюс зарганопримамващи червеи

-
- учете се от него
Ей да оставите малко риби и за нас, че както сте тръгнали ни мой са Фредим да го е....ва 
Браво момчета радвам ви се от сърце, па и ви завиждам немножко

Браво момчета радвам ви се от сърце, па и ви завиждам немножко

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Не "може", ами баш ти си на кадем. Пък и видя ли кво прая с твойте уловисти червеиБоцмана написа:може пък Я да съм къдема

Малко със закъснение, но в четвъртъка преди работа с Боцмана експериментирахме и се разтъпкахме до едно напълно ново местенце. Естествено южно от Бургас.

Тая платеринка в средата я измъкнах с повода 0,125 мм. Голяма борба, аванси, морене и други чудесии и накрая едва я повдигнах на скала, която водата от време на време заливаше и със съдействието на един колега , който я захлупи като коте скакалец се справихме. По вещата преценка на Боцмана е 600-700 гр, а адреналина не се описва. Последва смяна на повода и още две откачени и две на сухо.
При положение, че първия час даде само една риба, а след това за час и нещо се разкълва-бива го местенцето. Резултат три платерини, осем зизита и едно освободено.

Тая платеринка в средата я измъкнах с повода 0,125 мм. Голяма борба, аванси, морене и други чудесии и накрая едва я повдигнах на скала, която водата от време на време заливаше и със съдействието на един колега , който я захлупи като коте скакалец се справихме. По вещата преценка на Боцмана е 600-700 гр, а адреналина не се описва. Последва смяна на повода и още две откачени и две на сухо.
При положение, че първия час даде само една риба, а след това за час и нещо се разкълва-бива го местенцето. Резултат три платерини, осем зизита и едно освободено.