Талибани на риболов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Талибани на риболов

Мнение от sapuna »

Не знам дали е бракониерско,ама вижте как се справят братята талибани!
РИБОЛОВЪТ
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

верно са големи тъпаци тия талибани :evil: може да ги степенуваш-прост,по-прост,най-прост,торба с цимент,талибан :twisted:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Цимента стегна яко!Браво,хареса ми подредбата!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
mirev90
новобранец
новобранец

Мнение от mirev90 »

Пхааха на тея риболова им излиза доста скъпо удоволствие изхабиха цял снаряд за 1 сомче :lol: :lol: :lol:
Накука!
Veronika

Мнение от Veronika »

Поне спестяват време. :lol: :lol: А ние за такова сомче може да чакаме и цяла година. :wink:
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Може и от както си станал рибар да го чакаш :oops:
Veronika

Мнение от Veronika »

Може, ако не си нахален да стоиш на главите на майсторите и да им гледаш такъмите. Аз така правя. Като не мога да хвана някой риба, отивам и висвам на главата на някой около язовира дето вади риба, гледам и разпитвам.Ако не ще да каже, седя, докато му извадя нервите и си покаже техниките. :lol: :lol:
x-sinner
новобранец
новобранец

Мнение от x-sinner »

и наш`те бракониери са същите талибани... може да не обстрелват с гранатомети, но по манталитет не им отстъпват... :wink:
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Veronika написа:Може, ако не си нахален да стоиш на главите на майсторите и да им гледаш такъмите. Аз така правя. Като не мога да хвана някой риба, отивам и висвам на главата на някой около язовира дето вади риба, гледам и разпитвам.Ако не ще да каже, седя, докато му извадя нервите и си покаже техниките. :lol: :lol:
Абе последно и аз така напраих ама в крайна сметка май той изкара мойте нерви :) Аз с аверите сме наредили един куп въдици всякви модели и дължини (щото толкова разбираме) и минава един дятка с въдици дето са по големи от мен на години и отива малко по на страни от нас и я скъсва пък ние кибикаме там от по тъмно и нищо. Завъртях се аз покрай него той все ми говори малко така надменно, аз пък се прая на келеш и накрая като ми каза "абе момче рибата не знае въдицата ти от колко евро е" много ме жегна и си тръгнах :) Той ако знае що за въдици имам аз..... :D Поне наистина да бяха скъпи и хубави пък те събрани от тук и от там разни боклуци :) Но един ден ще ги поставя на място аз всички такива като него :twisted:
Veronika

Мнение от Veronika »

Ти си мъж.Жените имаме предимство и между нахалство и омайване нишката е много тънка. :lol: :lol: :lol: Няма рибар дето да не ни изтърпи даже да му лазим по нервите. :lol: :lol: :lol: Следващия път може да тествам твоите нерви. :lol: :lol: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”