Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Казармаааааа
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Казармаааааа
Добре де,аз сега за НС въдици и ракия ли да си нося или да взема малко димки,2-3 Калашника и джепане..Моряка написа:Абе на националната сбирка ще има доста способни да ти спретнат една казарма за няколко дена,ще ти се види като 6 месецаExTaZzY написа: Много яд ме хваща сега,че за нас точно махнаха казармата може и 6 месеца да беше ама поне си е било хубавоПомоли ги учтиво и ще го преживееш
В кръга на шегата ,разбира се,Наздраве
![]()

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- Моряка
- кандидат преподавател
Ако те помолят вземайglushaka написа:или да взема малко димки,2-3 Калашника и джепане..

А сега де? 

-
- учете се от него
Вземи си подводницаglushaka написа:Добре де,аз сега за НС въдици и ракия ли да си нося или да взема малко димки,2-3 Калашника и джепане..

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
моята до края на октомври е ангажирана,IDA написа:Вземи си подводница
ама за авери ще намерим решение.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз за мойта казарма няма да ви разправям,че сьвсем за откачен ще ме помислите
само ще спомена,че имам битка сьс старшина и брутално ОВС,две години дисцип,който не лежах и пр 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Skorpi
- сериозен играч
Да катъра го биваше а нашия му викахме Бечо муфлона 150кл свиня беше бая народ беше отупал в неговата канцелариямайсторчето страхил написа:На него може,иначе Катъра беше сравнително готин(за ония години)Вашия май му викаха Бечо ли бичо ли,дет му се закачи пръста на камиона и там остана.Skorpi написа:Да на Въльо

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- Моряка
- кандидат преподавател
Недей така знайш ли колко хора ще разочаровашБат Мирче-5кила написа:аз за мойта казарма няма да ви разправям

А сега де? 

-
- ще става разбирач
И кво правим сега? В спама правим строеви прегледи, а тука - мълчание...
Айде, кой е на ред?

- Моряка
- кандидат преподавател
А мен като новобранец най ма е яд на Старшината(не,че не пихме после заедно),че ми обеща градска ,ако му направя 20 обиколки под вода в шадравана
Е направих 36 ама цунках действителноста

А сега де? 

-
- ще става разбирач
В Симеоновград често се практикуваше наказанието "хиляда и кусур обиколки на една топола"...без почерпка..А имаше двама братя Лалови,близнаци,двуметрови мъжаги...Единият беше ротен в първи МСБ в Симеоновград,другият- в Харманли.Когато Харманлиецът дойдеше на гостина брат си,спретваха кросче на ротата-3-4 км...Единият близнак ги пускаше на старта, а другият/за когото войниците не знаеха/ се скриваше зад помещенията,от където минаваше маршрута на кроса.Бойците се втурваха на старта,най-много до ъгъла и после -ходом с ръце в джобовете.Обаче изпадаха в ужас като видят как ротния се е "телепортирал" зад помещенията и ги чака....Виждал съм как Вовата Лалов качва 35 бойци-снажни кашици в един БТР и отпрашват към стрелбището...Ееех.... 

-
- сериозен играч
Ееее,Марко , уникални снимки имаш от казармата!!!Не мога да разбера само каква е таз коса,аз кат бех ни лъскаха кубетата през 2 седмици.

-
- ще става разбирач
Щото той е служил в Бундесвера и през войната се е бил на страната на германците...LynyrdSkynyrd написа:Ееее,Марко , уникални снимки имаш от казармата!!!Не мога да разбера само каква е таз коса,аз кат бех ни лъскаха кубетата през 2 седмици.

Я, аз пък как съм изтървал тая тема да мине незабелязано покрай мен?
Аз бях в Телиш (между Плевен и Червен бряг)- под.38960, свързочник, радист, нач. радиостанция малка мощност "Деймос" на борда на Газ-66 (Виетнамка).
Ако има някой колега, който е бил там, да свирка. Периода бе 09.1989 - 03.1991. Ние бяхме първия набор, на които им намалиха службата от 2 год. на 1 год. и половина
Колко издевателства имаше от старите над нас, че точно ТЕ бяха прецакани..., ама ние нали сме облагодетелствани, та чинно си търпяхме прищявките от дъртите кучета
Нема ви казвам колко наряди имам - буквално през ден! А и периода бе точно по време на прехода, та тогава бяхме ни рак, ни риба.
Аз бях в Телиш (между Плевен и Червен бряг)- под.38960, свързочник, радист, нач. радиостанция малка мощност "Деймос" на борда на Газ-66 (Виетнамка).
Ако има някой колега, който е бил там, да свирка. Периода бе 09.1989 - 03.1991. Ние бяхме първия набор, на които им намалиха службата от 2 год. на 1 год. и половина

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Тва със 'СТАРИТЕ" беше баси смешката...некви нещесници се правят на мъже
....
Като служих в Русе имаше един такъв-мл.с.Милев от Перник...на боксьор се правеше...ама както казва Бат Мирче..всички сме били боксьори
Направих го за срам пред цялото поделение
...Най-мразех да се гаврят с новобранците и да се правят на големата работа....

Като служих в Русе имаше един такъв-мл.с.Милев от Перник...на боксьор се правеше...ама както казва Бат Мирче..всички сме били боксьори

Направих го за срам пред цялото поделение

...Най-мразех да се гаврят с новобранците и да се правят на големата работа....
Понятието "стари" постепенно се разми във времето! А кат са сета кви изродщини са ни карали да правим...!
Все си викахме "мале тоа ако го мерна навън в цивилизацията къв бой ша го...
..." да, ама не - наистина лошите спомени сякаш избледняват и в съзнанието остават само приятните моменти. Кой каквото ще да говори, казармата си беше безплатно училище за бъдещите МЪЖЕ, родители, съпрузи (ако щете)! Ако вкарат определена група тийнейджъри от сегашното поколение в условията на едновремешната казарма, то едва ли ще укрякат и половината!
(без да се обиждат младите)!
П.П.
-...знаеш ли колко е старо, старото...?
-!?! - не!
-колкото дядото на орела, от когото е взето перото, за да се напише библията!

П.П.
-...знаеш ли колко е старо, старото...?
-!?! - не!
-колкото дядото на орела, от когото е взето перото, за да се напише библията!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"