...

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

ЕЕЕЕххххх Жоро и ПЕНН! Снимайте поне филми за риболов с тия "МАШИНАРИИ", че ние обикновените риболовци само си четем с интерес темата и си мечтаем. Не вярвам да има колега, който ще се оборудва с това нещо. На ПЕНН-ката клиповете са с малко лошо качество /ясно зщо/, но Жоро поне да излъчва в предаванията
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Магазина го посещавам редовно и за да ми повярваш ти казвам, че има супер намаления, накупих си маса неща.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: коте на гръб не пада...

Мнение от www.***.com »

Жоро Гоцов написа:тези който имат монтирани Каннони вече са ми сърдити, че съм изплюл камъчето във форума..........

ама ще им мине !
Kvo tolokova imat da se sardiat :?: vse edno te sa go izmislili tozi ured :D
Dori v bezplatnite katalozi na Cabellas deto idvat ot USA s "vagoni" ima po niakolko stranici s obiasnenia i t.n.
Koito si vlachi seriozno ne si predstaviam da ne znae za kakvo stava vapros....
CGR

Re: Ридания человечески

Мнение от CGR »

[quote="Жоро Гоцов"]...Левак иде ми да си скъсам ризата от яд :twisted: !...Излета ни беше : Пълно Геле.... :( .....Капо на 100%....и давам разяснения защо:
quote]

Vizhdash li ch ebjah prav i to bez da te pitam kude otivate :D

Prichinata: Ako se obzalagash za tova che sht ehvanesh, obiknovenno nishto ne hvashtash.

Izvoda: Lovi si krotko i kato gi hvanesh - shtrak s fotoaparata, kato si slozhil kibritenata kutijka na tjah i hajde na borda :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”