Рибоците май имат проблм ?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

CGR

Re: хапещия

Мнение от CGR »

Жоро Гоцов написа:...Ало хапещото Ягуарче....

апропо Ягуарчето :idea: ...да ти препоръчам хубава наша ракия: ВРАЧАНСКА ТЕМЕНУГА и една външна : ТИКВЕШ ....Македонска има ги!...пробвай за мое здаве и дай отзиви......Наздраве....... :wink:
Tu "kote", tu "puma" a sega veche i "jaguarche". Ami jaguarcheto e suvsem razlichen vid veche, neshto kato razlikata m/u "dulbokovoden ribolov" i ribolov na pluvka. No za sravnenie s gulubite i e-mail-a mislja che e malko nepodhodjashto. Nachinite na ribolov sa razlichni - njakoi lovjat samo n amuha, drugi samo na blesna, treti na pluvka, chetvurti na duno, no ot lodka s downrigger si e napravo suvsem druga planeta, kojato njama nishto obshto sus "sporten ribolov" za men.

Ne tova njama d ago zashtitavam. Neka vseki da lovi kakto si iska. Njama posle d akazvat che sum hapel.

Rakijka ako mi padne kato preporuchanata shte probvam, no ne se namira neshto.
CGR

Re: препоръка

Мнение от CGR »

Nikoj ne se surdi.
Pri downrigera si slagash pruchkata v stojka na lodkata i posle se iztjagash do nej ado njakoja kato tazi ot na PENN avatora (ako imash na razpolozhenie) s chasha ili butilka v ruka. Kato se hvane neshto, togava si go navivash kato samo gledash da ne se mushne pod lodkata i da skusa, drugi pritesnenij anjamash.

Ne e kato da hodish, da debnesh, da se pricelvash, da zaljagash, d apadash, d alovish pri -20'C, t ase katerish po chukari i durveta i t.n i t.n

Otivam na operativka, N :D azdrave
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Кво става в тая тема тук заприлича на ирак.Моито скромно мнение е който иска да чете и отговаря а който не да види какво прави вятъра от вън и да прави същото :D
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Хелп

Мнение от zograf »

Жоро Гоцов написа:Кажете ми как да кача снимка тук в това поле( не аватар) и ще видиш как Пенн ги лови ония големи риби.........имам много подходяща......само някой да ме светне....не че и аватар мога да кача...пробвах 30 пъти и се отказах......пише че трябва да е джипек... а тя е !

...искам да кача тук така както е качена оная снимка за сьомгата на пътя...........

само моля обяснението да не е като за програмист!
Жоро ако пише че трябва да е xxx .jpg може да пробваш най лесно като му дадеш rename и определителя го смениш с xxxx.jpg .Но не давам гаранция че ще стане :cry:
Успех
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
CGR

Мнение от CGR »

Жоро Гоцов написа:Кажете ми как да кача снимка тук в това поле( не аватар) и ще видиш как Пенн ги лови ония големи риби
Tova go bjah veche njakude objasnil i mozhe bi i fixxer go e njakude kazal.

1. Snimkata trjabva da e kachena njakude na server.

mozhe da polzvash:

www. tinypic.com
ili
http://www.photobucket.com (tuk snimkite shte se pazjat v albumi no trjabva da se registrirash purvo)

2. Vzemash posochenija link i go paste-vash v tvoja otgovor kato slagash

Изображение zad nego

T.e taka:
Изображение

3. Predi da natisnesh "Prati" natisni "Pregled" za da vidish che e OK
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

XИ , ХИ , ХИ къв сеир стана. Явно и този форум скоро ще го хакнат. За жалост на любителите на, дълбоководния риболов :( .Всичките скобари в Турция . :lol:
дай рибо рибо дай
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

PENN написа:Голяма тема се заформи,но и аз като Жоро не виждам нищо лошо да се пускат каквито и да е теми из форума-стига да са законни методи на ловене и да не ce нарушава закона.Ако мен ме интересува нещо-пускам тема и на никoй не натрапвам правилно ли е или не да се лови така,но и на никoй не забранявам и не мрънкам ако пусне каквато и да е тема.На никoй не му пречи да пусне и :как да си направя плувка за 2 стотинки:и ако знам ще кажа,ако не ще си стоя и чета,но след това ще имам идея поне как става.
Ходил сам за какви ли не риби къде ли не из БГ,но наистина ЯКО се запалих тук с големите рибоци,които ги търсиш на влачене и сонар и мога да кажа,че не е толкова скучно както изглежда,даже напротив,но и това е друга тема.
Пен хвани тая с големите цици и си сипи едно уиски.така всичко ще си доиде на мястото :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”