Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

,,Ретро,, риболоф.
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ,,Ретро,, риболоф.
ван деН енде,брат-фанах те в грешка

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Е по-странна тема не бях чел!!! Чак не ми се вярва, че това някой нормален може да го напише....да роптаеш срещу безплатно поднесена информация, която може само да ти е от полза?!...ЕБАСИ!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За това си има спасениеbisqo написа:аз понякога имам чуството, че съм на лекция по търговско право и нищо не разбирам от това което се пише. като всемат да питат ква ти беше линията.....е там вече много ме е смях- плувка на един си кой 0,000003гр повод о,000003 кука 352,ластици на амнайсто коляно, нам кво нам що.да не би като идете на същия водоем ще ползвате същите неща? не се изказвайте професионално понеже не сте професионалисти, ако не знаете кво точно е професионалист вижте в тълковния речник. неискам повече да пиша на тази тема. наслука на всички

и още 14бр.в куфара-платформата,за всякакви ситуация и на различни водоеми

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гледай го и тоя Бутников, колко линии има.
Ице нямате ли сезал у Пловдив и що си ги подредил така хубаво, я си ги сипи в едно торбе и на рамо
ПП. Супер са станали новите кутиики
Ице нямате ли сезал у Пловдив и що си ги подредил така хубаво, я си ги сипи в едно торбе и на рамо

ПП. Супер са станали новите кутиики

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
[quote="butnik"]За това си има спасение
не можеш да си подготвен за всички ситуации!!!

Незнанието не е извинение.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бъркаш,аз мога,защото като ида за риба независимо от въдицата с която ще ловя,дали ще е гола черница или нещо МАРКОВО,знам какво правя.Но,има и ситуации ,при които не винаги хващаме по 10кг.перки за час.bisqo написа:butnik написа:За това си има спасение
добре това е похвално, извини ме, че те подцених. и все пак за хора непрофесионалисти мисля, че сте се вманиачили твърде много в термини, линии и тем подобни

Незнанието не е извинение.
- barutchiata ©
- Администратор
Батка, аз се дразна като не се празна!sharo1 написа:Ма мноо ма дразни на някой модерни рибари или риболовци, с мноо модерни думички,като-веглер,оливетка,болонеза,мач,шибано,даеба,сенсас,сбиролино,баитранар,и мноо други японски или не знам какви си думички,да дават акъл или да трият мнения като МОДЕРАТОРИ или други ВЕЩИ оператори в сайта.
Се едно,дядо им само с флурокарбон е ловил.
Ся да ви кажа защо:
Щото баща ми лови червеноперка с 0,25 влакно,3 гр плувка,подвижна,лично производство,щото 85г нямаше такива.
По 10 кг и повече.Ма колегата с ВАГЛЕР 1ГР, с 0,10 ВЛАКНО И С О,О8 ПОВОД,И ,,ФАНАЛ КОЛКОТО КОЛЕГАТА,, по неговите думи ,ама за цял месец не мой фана толкова.Колегата е баща ми.Па модерния е с такъми за 200 лв.Моя лови с една макара НЕПТУН и с една пръчка 1,80м , ма с две куки, и с ляб за хранилка.Не с захранка за 15 еуро лева,и други модерни ПИНКИ,КАСТЕРИ И ПРЪС ОТ КАРТИЧИНА ЗА 2-3ЛВ КИЛОТО,ХИРОНОМУСИ,ВАРДЕВАС,И ВАН ДЕР ЕНДЕ.![]()
![]()
![]()
Ипосле някой МАДЪРАТОР да ми вика-,,не си в час момче,, и да ми трие темите и мненията.
Ма не знай че от 365дни в годината имам 368 на реката или язовира.
Не мой да идеш на чуждо място и да се прайш на ,,модерен,,
Всичко ми е марково,дрън дрън,За такива само рибарници и платен риболов,яла ми на реката с РОД ПОД И ГАРБОЛИНО,БЛИЗАЛКА И БОЛОНЕЗА.
Ба одите за риба ве ,не само на компа акъл да давате.
Майстора да пише,галфонина да брише,ей тва не моа го разбра.

- barutchiata ©
- Администратор
На останалите искам да кажа, спрете да се анализирате кой, как и с какво лови. Всичко се свежда до личен избор и интелект.Ако на някой не му харесва даден пост или тема, да не я чете!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами много просто обяснено.Баруте,ние ще анализираме кой с какво и как лови,но не по тоя начин,нали трябва да има някаква информация все пакbarutchiata © написа:На останалите искам да кажа, спрете да се анализирате кой, как и с какво лови. Всичко се свежда до личен избор и интелект.Ако на някой не му харесва даден пост или тема, да не я чете!!!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aха искаш да го прекараш и единствената рибка която му клъвне да я изпусне щото твойте куки се отвръзватchirusa_bg написа:
ПП. В знак на добра воля може да ти пратя 3 вързани кукички, че да си имаш и по-малки от №6,

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?

ВОЛТАТА РУЛЗЗЗЗЗЗЗ

Този Шаро е почнал темата колкото да не заспи.Или може би спи от 8 години,защото вече сме в 21 век и ако още гледа телевизия на ,,Операта,, на дядо си или баща си това си е негов избор както и с какво да лови,но защо ни занимава с такива глупости.Чудя се как има компютър и интернет,но се сещам че може да използва ,,Правец-а-86,на баща си.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Правилно!Преди време мислех да му сервирам същото в моя личен форум!Интрига си е отвсякъде!barutchiata © написа:...И за да ти помогна(понеже съм пич) ще те делна от форума.
Към моите двама градски - има ли причина,поради която и двамата сте в анонимност?
И...съвети по природолюбие,морал и опазване на рибната популация не се онагледяват с "хайвер във ваната"!!!
Ще се радвам да се запозная с вас!
п.п. Когато някой от вас ми купи кука,влакно,тежест или каквото и да било,то тогава може да ми каже как и с какво да ловя!!!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Благодаря. Поздрави и на двама ви със Сапуна.риболовеца написа:
П.П. Специални поздрави на моя градски pikefisher !