,,Ретро,, риболоф.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

sharo1

Re: ,,Ретро,, риболоф.

Мнение от sharo1 »

Marco Polo написа:Ооо, наистина всеки има право на мнение, било то и лично мнение за някого...
Абе живи и здрави да сме! И момчета - не забравяйте да си пиете хапчетата навреме!
Ето това е извода:
Пийте си хапчетата.
Щото аз като не съм за риба,съм у болницата,така че отивам на ряката с бастуна(телемача). :smt023
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

sharo1 написа:
Marco Polo написа:Ооо, наистина всеки има право на мнение, било то и лично мнение за някого...
Абе живи и здрави да сме! И момчета - не забравяйте да си пиете хапчетата навреме!
Ето това е извода:
Пийте си хапчетата.
Щото аз като не съм за риба,съм у болницата,така че отивам на ряката с бастуна(телемача). :smt023
Айде довиждане
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

J.P. написа:Мдаааа, силно се впечатлих от правописа и идеите на Sharo1.И по тази причина.....'щото искам да съм пръв в уловеното количество риба,ще го послушам- уикенда...опааа,извинявай Шарко,исках да кажа събота и неделя,ще отида до село,ще изровя на...прадядо ми бастуна и цървулите,ще взема сезал от някъде и отивам на рЯката.Ще ги разбия!
Добре си го замислил колега :mrgreen: !
И само да допълня-едно време дядовците ни са си бърсали задниците с листа,сега и ние ли да употребяваме този метод?!
Света прогресира и това е неминуемо,дори и в риболова!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
риболовеца
новобранец
новобранец

Мнение от риболовеца »

Шаро си ходи на работа на смени (все пак две деца храни),но си ходи и всеки ден за риба(или почти всеки).Не можем току –така да го упрекваме в лентяйство. :lol: Понякога ,като му дойде музата обича да се заяжда с модератори. :mrgreen: Начетен е,но не му пука как пише по форумите(оставя лошо впечатление). :roll: Не винаги се изразява разбираемо и трябва да четеш между редовете,но винаги са го вълнували важните въпроси(всички знаете кои са те за Българските риболовци).Непримирим е към бракониери .Понякога го изнервят пришълци от други райони на страната,правещи се на „вещи в занаята”,които в повечето случаи си тръгват „капо” от местен водоем. :twisted: Винаги е добре да се допиташ до местен риболовец,колкото и да си добър в занаята. :!: От него(Шаро) може доста да се научи,защото от келеш е по водоемите на страната и съвсем не ходи с "бастуня" за риби,повярвайте ми.Не го слушайте какви ги дрънка. :mrgreen: С тоя кратък профил ,мисля да пресека някои нападки срещу него.Дано съм успял. :mrgreen:

П.П. Специални поздрави на моя градски pikefisher !
Последно промяна от риболовеца на Пет Сеп 11, 2009 10:25 am, променено общо 2 пъти.
Изображение
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Темата малко се изроди.Мисля,че шаро искаше да каже,че не качествения такъм прави един един човек добър риболовец.Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други.Не съм съгласен обаче с отнощението му към модовете.Има доста по цивилизован начин да изрази недоволството си към тях,а не с псувни!!!
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Пет Сеп 11, 2009 10:07 am, променено общо 1 път.
Изображение Изображение
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

LynyrdSkynyrd написа:Темата малко се изроди.Мисля,че шаро искаше да каже,че не качествения такъм прави един един човек добър риболовец.Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други.Не съм съгласен обаче с отнощението му към модовете.Има доста по цивилен начин да изрази недоволството си към тях,а не с псувни!!!
Точно така,още повече има тема специално за оплаквания,нали.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

аз понякога имам чуството, че съм на лекция по търговско право и нищо не разбирам от това което се пише. като всемат да питат ква ти беше линията.....е там вече много ме е смях- плувка на един си кой 0,000003гр повод о,000003 кука 352,ластици на амнайсто коляно, нам кво нам що.да не би като идете на същия водоем ще ползвате същите неща? не се изказвайте професионално понеже не сте професионалисти, ако не знаете кво точно е професионалист вижте в тълковния речник. неискам повече да пиша на тази тема. наслука на всички :wink:
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
SINISHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SINISHA »

При толкова свободно време отделено да се пише в тази пампа-рампа тема

да бяхте отишли да хвърлите някоя въдица ! 8)

То големи обяснения големи фермани
Последно промяна от SINISHA на Пет Сеп 11, 2009 10:42 am, променено общо 1 път.
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Не че нещо, но има хора които наистина се престарават. Като започнат да пишат коя кука каква марка е и плувката каква марка е и колко грама е(примерно ако е 18гр. все едно ако сложа 20гр. плувка няма да хвана нищо). На всеки водоем е различно :) Не се ядосвайте и вървете за риба с каквото имате и с каквото си искате... Наслука на всички :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Мисля,че шаро искаше да каже,че не качествения такъм прави един един човек добър риболовец.Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други.
Това е МНОГО ВЯРНО !
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Marco Polo написа:
риболовеца написа:... С тоя кратък профил ,мисля да пресека някои нападки срещу него.Дано съм успял. :mrgreen:
С този кратък профил, както искаше да му изадвокатстваш, направо го прати в трета глуха...
Баце мисля че е време за ключ :wink:
Аватар
SINISHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SINISHA »

Marco Polo написа:
риболовеца написа:... С тоя кратък профил ,мисля да пресека някои нападки срещу него.Дано съм успял. :mrgreen:
С този кратък профил, както искаше да му изадвокатстваш, направо го прати в трета глуха...

:smt043
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ван деН енде,брат-фанах те в грешка ;) :) :)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Е по-странна тема не бях чел!!! Чак не ми се вярва, че това някой нормален може да го напише....да роптаеш срещу безплатно поднесена информация, която може само да ти е от полза?!...ЕБАСИ!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

bisqo написа:аз понякога имам чуството, че съм на лекция по търговско право и нищо не разбирам от това което се пише. като всемат да питат ква ти беше линията.....е там вече много ме е смях- плувка на един си кой 0,000003гр повод о,000003 кука 352,ластици на амнайсто коляно, нам кво нам що.да не би като идете на същия водоем ще ползвате същите неща? не се изказвайте професионално понеже не сте професионалисти, ако не знаете кво точно е професионалист вижте в тълковния речник. неискам повече да пиша на тази тема. наслука на всички :wink:
За това си има спасение
Изображение
Изображение
Изображение
и още 14бр.в куфара-платформата,за всякакви ситуация и на различни водоеми :D :D :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Гледай го и тоя Бутников, колко линии има.

Ице нямате ли сезал у Пловдив и що си ги подредил така хубаво, я си ги сипи в едно торбе и на рамо :lol:

ПП. Супер са станали новите кутиики :smt023
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”