Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рилоболвен магазин в с. Синеморец?
Модератор: dantho.mihov
Рилоболвен магазин в с. Синеморец?
Колеги, да Ви помоля да ме насочите за риболовен магазин в с. Синеморец от където мога ди си взема някой такъмче и стръв?
Благодаря!
P.S: утре потеглям натам и ако може и някаква информация за метеoрологичната отбстановка от района, че информацията в интернет е една, а всъщност може и сняга да вали:)
Благодаря!
P.S: утре потеглям натам и ако може и някаква информация за метеoрологичната отбстановка от района, че информацията в интернет е една, а всъщност може и сняга да вали:)

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Рилоболвен магазин в с. Синеморец?
Ами къкво да ти кажя в събота валя цял ден а в неделя не ставаше за риба.Иначе ж петък вечер ловяха заргани.Рибата е там.Относно магазина не съм запознат дали работи тъй като ние трагнах ме заредени от Бургас но уви нямах ме късмет със времето.Но в Ахтопол има магазин за стръв и работи но не знам къде е точно.Успех
-
- ще става разбирач
Ами по-добре не разчитай на магазин в селото, ами си вземи нещата от Бургас (магазини бол) или в някой от приморските градове.
Добър съвет! През летния сезон имаше два павилиони за такъми и стръв, но едва ли ще работят в момента. Най-близката дестинация до Синеморец с функциониращ магазин е Ахтопол, но най-добре зареди стръв от Бургас. Относно метеорологичната прогноза за селото, следи тази за североизточната част на Турцияdobrikk написа:Ами по-добре не разчитай на магазин в селото, ами си вземи нещата от Бургас (магазини бол) или в някой от приморските градове.

Магазина не работи, затвориха го миналата седмица, ден след нашето отпътуване, познавам човека.
На платено не одим !