Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

изложение лов и риболов в София
Модератор: dantho.mihov
изложение лов и риболов в София
Здравейте колеги от Пловдив съм и търся хора с който да идем до изложението за да можем да си разделим пътя.Ако има някой от Пловдив който вече е намислил да ходи да ми се обади на 0878876531.Аз мога да се освободя около 15h в петък или пък да идем в неделя.

Незнанието не е извинение.
Re: изложение лов и риболов в София
ами то никои не ми отговори.може да изтриете направо темата
очевидно няма да се ходи

Незнанието не е извинение.
-
- ще става разбирач
Днеска ходихме и ние малко щандове ,обаче забелязах многото японски примамки които бяха изложение м/у които бяха и IMA.Взехме си фидер,както и 5 блесни Ilba.Това по интересно ,и тъпотията ,че вместо на изложение да има намаление на изложение има увеличение.
-
- ще става разбирач
И аз преди малко се върнах от там и съм доста разочарован.Не очаквах да е толкова слабо и откъм фирми,а и откъм посетители.То кризата май е докачила добре и този сектор.Е не си тръгнах капо ама с друга нагласа отидох. 

Колекционирам лампови радиоприемници
Колега, по-добре не си губете времето и парите да идвате.
Следя изложението от 6 години и всяка година е все по-зле. Следващата година сигурно изобщо няма да има.
По-горе колегата е прав, че цените са по-високи, отколкото в магазина.
Следя изложението от 6 години и всяка година е все по-зле. Следващата година сигурно изобщо няма да има.
-
- ще става разбирач
Еми гледаме на едно място фидер 62 лева отиваме на съседен щанд същия 72 за какво да си говориме....kolev написа:Колега, по-добре не си губете времето и парите да идвате.

- carpsliven2
- сериозен играч
Говорите си за България ... що непитате кви рекети искат за да присъстваш на изложението.. нормален вносител никога няма да си представи стоката за да му одерът кожата!

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува