Рилоболвен магазин в с. Синеморец?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Рилоболвен магазин в с. Синеморец?

Мнение от RAMIREZ »

Колеги, да Ви помоля да ме насочите за риболовен магазин в с. Синеморец от където мога ди си взема някой такъмче и стръв?
Благодаря!

P.S: утре потеглям натам и ако може и някаква информация за метеoрологичната отбстановка от района, че информацията в интернет е една, а всъщност може и сняга да вали:)
Изображение
Cold
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Рилоболвен магазин в с. Синеморец?

Мнение от Cold »

Ами къкво да ти кажя в събота валя цял ден а в неделя не ставаше за риба.Иначе ж петък вечер ловяха заргани.Рибата е там.Относно магазина не съм запознат дали работи тъй като ние трагнах ме заредени от Бургас но уви нямах ме късмет със времето.Но в Ахтопол има магазин за стръв и работи но не знам къде е точно.Успех
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Ами по-добре не разчитай на магазин в селото, ами си вземи нещата от Бургас (магазини бол) или в някой от приморските градове.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

dobrikk написа:Ами по-добре не разчитай на магазин в селото, ами си вземи нещата от Бургас (магазини бол) или в някой от приморските градове.
Добър съвет! През летния сезон имаше два павилиони за такъми и стръв, но едва ли ще работят в момента. Най-близката дестинация до Синеморец с функциониращ магазин е Ахтопол, но най-добре зареди стръв от Бургас. Относно метеорологичната прогноза за селото, следи тази за североизточната част на Турция :wink:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Магазина не работи, затвориха го миналата седмица, ден след нашето отпътуване, познавам човека.
На платено не одим !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”