Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струмски карък
- Бисо
- сериозен играч
Re: Струмски карък
Как написах,няма кой знае какво да добавя,Ивката е написал достатъчно точно.
В сряда вечерта трескава подготовка,помагат всички

Неоценима помощт
У нас,секи си има стол
В сряда сутринта,пристигаме на уреченота място.Колегите вече ги перкат,Ивката,също.

Мястото,обаче,не бе най удобно за нощувка,а пък и аз бях почти сигорен къде ще тощуваме,нали бяхме с Никито-Баражиста.Та въпреки отпора,който давах известно време и обиколки на доста други ударни места,накрая се озовахме пак на баражо.
Гого,земи мерки,нали е твоя собственост :D
Ники,примрял от кеф и нетърпение,почна да реди сергията моментално.

На хвърления фидер моментално почнаха да кълват шарени риби,но дребнички.На директния,Ники изкара и по-едри.
Аз,щото бях примрял от глад и жажда,обърнах внимание на едениье ,пиенЬе и спанЬе
Времето си мина и настана вечер,месец изгрее и зве..........
нещо се ошашавих
Абе дойде Ивката и спретнахми софрата,а и имаше мач

Тоя Пич,каква ракия извади
,направо прееба дисциплината тотално.

Мина веселата част,и пробахме рибите.Морунажите взимаха с добро темпо,но не бяха кой знае колко едри.И щото исках малко по-различни риби
в 06:00ч.си бих камшика към мястото със СкобарЬте,което Ивката вече беше окупирал.
Рибите там кълвяха много непостояно,но пък се влияеха от подхранката.На пук на твърденията,че там кълвяли само на троха,аз си лових на мартеничка и то доста прилично.Привечер ,вероятно щеше да е супер добре,но към15:30ч.,вече не виждах плувката,толкова ми се спеше,а и ми чакаха сто и кусур километра каране.Имах почти половин кофа захранка и реших да перкам ВАБАНК.Изхвърлих я цялата е ефекта беше убийствен.Невероятна серия от шарени риби,предимно скобарета.Постох докато кълването беше интензивно и се отказах.
Събрах панаира и криво-лево към РадомирСити
Поне се сетих да щракна веднъж и рибетата.

По пътя се чух с Ники,каза,че напраил много добър риболов на баража
Чакаме снимки.
Тоя път,толко.
В сряда вечерта трескава подготовка,помагат всички

Неоценима помощт

В сряда сутринта,пристигаме на уреченота място.Колегите вече ги перкат,Ивката,също.

Мястото,обаче,не бе най удобно за нощувка,а пък и аз бях почти сигорен къде ще тощуваме,нали бяхме с Никито-Баражиста.Та въпреки отпора,който давах известно време и обиколки на доста други ударни места,накрая се озовахме пак на баражо.
Гого,земи мерки,нали е твоя собственост :D
Ники,примрял от кеф и нетърпение,почна да реди сергията моментално.

На хвърления фидер моментално почнаха да кълват шарени риби,но дребнички.На директния,Ники изкара и по-едри.
Аз,щото бях примрял от глад и жажда,обърнах внимание на едениье ,пиенЬе и спанЬе

Времето си мина и настана вечер,месец изгрее и зве..........

Абе дойде Ивката и спретнахми софрата,а и имаше мач

Тоя Пич,каква ракия извади

Мина веселата част,и пробахме рибите.Морунажите взимаха с добро темпо,но не бяха кой знае колко едри.И щото исках малко по-различни риби

Рибите там кълвяха много непостояно,но пък се влияеха от подхранката.На пук на твърденията,че там кълвяли само на троха,аз си лових на мартеничка и то доста прилично.Привечер ,вероятно щеше да е супер добре,но към15:30ч.,вече не виждах плувката,толкова ми се спеше,а и ми чакаха сто и кусур километра каране.Имах почти половин кофа захранка и реших да перкам ВАБАНК.Изхвърлих я цялата е ефекта беше убийствен.Невероятна серия от шарени риби,предимно скобарета.Постох докато кълването беше интензивно и се отказах.

Събрах панаира и криво-лево към РадомирСити

Поне се сетих да щракна веднъж и рибетата.

По пътя се чух с Ники,каза,че напраил много добър риболов на баража

Тоя път,толко.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- сериозен играч
абе доволно си е 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер сте изкарали,браво!Много гот. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Тва е риболова брат от почти всичко по много. 

- indalo
- фен клуб-скобар
Да се има напредвид, че аз взех 2та най големи скобарйе от тези на Бисо. Син ми напук на твърденията, че не става за ядене му е любимата риба. А аз си бех хванал само един /вчерашните си плуваха в реката/ и.......Е имах и 1 хубав клен и 10тина мренки, но те бяха за мезе на бирата. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Гледам напоследък мноо зехте да се глезите..Едене, пиенье, мачове,моабети и да не си мислите, че ние с Дако ша ви ловиме риби..Вече втори път одим да нагледам имота,ма нищо не намирам след вас.Поне да бехте оставили от таа що я фалите толко..Вчера с Дако спретнахме и ние едно сравнително добро риболовче,ма утре ша пишем,щот са съм уморен..
Поздравления...
Поздравления...

-
- научил се да хвърля
гога нищо няма да оставимеБай Гого написа:Гледам напоследък мноо зехте да се глезите..Едене, пиенье, мачове,моабети и да не си мислите, че ние с Дако ша ви ловиме риби..Вече втори път одим да нагледам имота,ма нищо не намирам след вас.Поне да бехте оставили от таа що я фалите толко..Вчера с Дако спретнахме и ние едно сравнително добро риболовче,ма утре ша пишем,щот са съм уморен..
Поздравления...

- Николай Неделков
- учете се от него
Леле и ти се прееба да отидеш на Баражо , а 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- indalo
- фен клуб-скобар
Само за нощувката, ама с тея ора че повторим.Николай Неделков написа:Леле и ти се прееба да отидеш на Баражо , а

Чудя се луд ли съм или не съм.
- ninastefanina
- сериозен играч
Другият път повече 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Бисо
- сериозен играч
Откога врънкам да напраиме една яка група,па моа и риби да ловиме.kininikolai написа:гога нищо няма да оставимеБай Гого написа:Гледам напоследък мноо зехте да се глезите..Едене, пиенье, мачове,моабети и да не си мислите, че ние с Дако ша ви ловиме риби..Вече втори път одим да нагледам имота,ма нищо не намирам след вас.Поне да бехте оставили от таа що я фалите толко..Вчера с Дако спретнахме и ние едно сравнително добро риболовче,ма утре ша пишем,щот са съм уморен..
Поздравления...защото просто требе да се разбереме да направиме 1 излет заедно па да се помни до догодина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Бисо написа:Откога врънкам да напраиме една яка група,па моа и риби да ловиме.![]()

Че ме земете ли и мене бе майсторчЕта!?
- Бисо
- сериозен играч
Е Каде без Капитан ДжонDedy написа:Бисо написа:Откога врънкам да напраиме една яка група,па моа и риби да ловиме.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че ме земете ли и мене бе майсторчЕта!?