Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Invader
- научил се да хвърля
Re: Къде да отидем до Пловдив?
оф.топ.
Преди 7-8 г. излизаха подобни риби и на "40-те извора". Тогава си мислехме, че са кръстоска между шаран и каракуда
Преди 7-8 г. излизаха подобни риби и на "40-те извора". Тогава си мислехме, че са кръстоска между шаран и каракуда

Като от снимката или от рисунката.Защото рибата е една и съща просто на художника възможностите са били такива.Invader написа:оф.топ.

От всичко прочетено и от опита който имам за тази риба(каракуда),а тя ми е стръв -знам,че е само женска и хайвера й се опложда от други видове риба.От там идва и разликата в кокаляците.
Улавяне на повече буфало,мисля че звучи не сериозно.Не отричам ,че може и да се срещне някъде,но е мнооооооооого рядко и то главно в северна БГ.
Може и да не му е мястото тук на този коментар,но ако реши мода нека го премести.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- новобранец
И аз да направя едно малко включване- подобно на таранка ( до последно си мислех, че е шаран) хванахме на яз. Засмяно (Варненско). Бяха 7 броя, като най- малката беше около 900 гр. За сефте виждам такава таранка...
P.S. ако не е тук мястото за този коментар- местете, трийте..няма значение
P.S. ако не е тук мястото за този коментар- местете, трийте..няма значение

колкото повече- толкова повече, а риба винаги има 

-
- разбира нещата
Franko,не си прав приятелю.Проклетото буфало си го има и в Южна България.Вече трета година например ходим с жената на Сушица-Асеновградско и си го ловим,ама е много особена работата.В различно време се намира на различна дълбочина-последния път го улучих на 2,5м дълбочина,на разстояние 5-10м от брега.А по- предната година-2007г с жената пак извадихме 29бр буфала,пак там,на около 1,5м дълбочина.Абе иска си сонар,ама като сме от Партията на Сетните сили...... 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То това на яз.Сушица са си и те чисти караконджори.Няма смисъл да спорим,каракуди с малки главиlz1igr написа:Franko,не си прав приятелю.Проклетото буфало си го има и в Южна България.Вече трета година например ходим с жената на Сушица-Асеновградско и си го ловим,ама е много особена работата.В различно време се намира на различна дълбочина-последния път го улучих на 2,5м дълбочина,на разстояние 5-10м от брега.А по- предната година-2007г с жената пак извадихме 29бр буфала,пак там,на около 1,5м дълбочина.Абе иска си сонар,ама като сме от Партията на Сетните сили......

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Нещо грешите всички с това буфало,я се разровете из справочниците и сеlz1igr написа:Franko,не си прав приятелю.Проклетото буфало си го има и в Южна България.Вече трета година например ходим с жената на Сушица-Асеновградско и си го ловим,ама е много особена работата.В различно време се намира на различна дълбочина-последния път го улучих на 2,5м дълбочина,на разстояние 5-10м от брега.А по- предната година-2007г с жената пак извадихме 29бр буфала,пак там,на около 1,5м дълбочина.Абе иска си сонар,ама като сме от Партията на Сетните сили......

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги, нищо лично ,но не чувствате ли ,че темата много се разводни.Все пак темата е
, а не какво е то Буфало и кои водоеми обитава?.Моля да не се отклоняваме много и да не съсипваме една от най-добрите теми във форума.Къде да отидем до Пловдив?
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Така е,но винаги в която и да е тема не може да няма завой,той си идва сам,затова и съм писал в по-горен пост.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
колеги дайте предложение къде да се вейна този weekend че цяло лято не съм ходил, що бях счупил носач сиреч ръка
предпочитам дънния риболов за това ми се иска да не е някой гьол 20х20.на пясъка не ми се рискува че ако завали яко ще го
сещам се за Езерово при Любо ама не му знам номера да му звънна да го питам как е - та ако някой може да ми го даде има едно
от мен.

Незнанието не е извинение.
- krokibg
- учете се от него
Биско,познавам го тоя бе,ще ти дам номера му бе 
0894363438 и 0885070407

0894363438 и 0885070407

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
еее да се ненадява човек че точно ти ще веднага ще го дадеш
значи теб ще трябва да черпя .ма що не написа направо какво е положението.както и да е ще звънна по-късно

-
- вече хвърля и на тежко
уговаряме се с колегата по горе
ако не ни мине жена път събота сме на Езерово

САМО БОТЕВ
Любо стискай палци да не се развали много времето, че няма да можеш да опиташ троянска сливова домашно производство(ако пиеш ракия де).аре ако има и други да идват