Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тарифи на БАнки ???
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тарифи на БАнки ???
ДОбър Вечер Колеги.
Извинявам се ,че пиша в този късен част,но се афектирах от поредната глупост,в която се оказа че се забърках сам.
Тъй като има колеги ,които работят в този Бизнес,реших да попитам преди да направя по-голяма глупост.
Та случая е следния.Тъй като моята заплата я получавам на сметка на ДСК БАНК и там си направих Онлайн банкиране ДСК ДИРЕКТ за да мога да си следя движението по сметката ,препоръчах и на жената да си направи такова в нейната Банка Уникредит Булбанк,където си получава майчинството,тъй като закъснява с месеци понякога.
Та се оказа ,че съм я набутал между шамарите.
НА мен в ДСК ми удържат по 1,70 лв.автоматична месечна такса обслужване,която си беше ,такава и преди да си направя ДСК директ.
Сега забелязвам ,че на жената Уникредит Булбанк и удържа по 5.08 на месец за онлайн услугата.
Много се ядосах .Мисля утре да ходя да и закриваме сметката в тая банка.
Не съм чел още договора и ,че спи в момента и не знам къде е ,но за мене това си е живо обирджийство.
Моля посъветвайте ме в коя банка е най-разумно да си открия сметката
Извинявам се ,че пиша в този късен част,но се афектирах от поредната глупост,в която се оказа че се забърках сам.
Тъй като има колеги ,които работят в този Бизнес,реших да попитам преди да направя по-голяма глупост.
Та случая е следния.Тъй като моята заплата я получавам на сметка на ДСК БАНК и там си направих Онлайн банкиране ДСК ДИРЕКТ за да мога да си следя движението по сметката ,препоръчах и на жената да си направи такова в нейната Банка Уникредит Булбанк,където си получава майчинството,тъй като закъснява с месеци понякога.
Та се оказа ,че съм я набутал между шамарите.
НА мен в ДСК ми удържат по 1,70 лв.автоматична месечна такса обслужване,която си беше ,такава и преди да си направя ДСК директ.
Сега забелязвам ,че на жената Уникредит Булбанк и удържа по 5.08 на месец за онлайн услугата.
Много се ядосах .Мисля утре да ходя да и закриваме сметката в тая банка.
Не съм чел още договора и ,че спи в момента и не знам къде е ,но за мене това си е живо обирджийство.
Моля посъветвайте ме в коя банка е най-разумно да си открия сметката

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Тарифи на БАнки ???
не съм се замислял за тези неща ,аз съм в Уни ,сега е късно да се ровя ,утре ще проверя

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега четох договора и общите условия.
Оказва се че тарифата там никъде не е описана и банката си запазва правото да определя каквато си иска тарифа ,като известяването се свежда до "БАНКАТА има право да изменя Тарифите по всяко време,за което е длъжна да уведоми клиента,чрез поставяне на съобщение в паричните салони или по-друг начин определен от нея " ???
Едно е добре ,че договора може да бъде разтрогнат с едномесечно предизвестие.
Така е като се подписват 4 страници договор за 2 мин.
Грешката е наша ,че не четем .друг е въпроса ,че мискините нищо не ти казват при запитването.
Ако не обърнеш внимание и ....
Но просто е кожодерство според мен от майчинството,което си е 240 лв. да се удържа такава такса.
Оказва се че тарифата там никъде не е описана и банката си запазва правото да определя каквато си иска тарифа ,като известяването се свежда до "БАНКАТА има право да изменя Тарифите по всяко време,за което е длъжна да уведоми клиента,чрез поставяне на съобщение в паричните салони или по-друг начин определен от нея " ???
Едно е добре ,че договора може да бъде разтрогнат с едномесечно предизвестие.
Така е като се подписват 4 страници договор за 2 мин.
Грешката е наша ,че не четем .друг е въпроса ,че мискините нищо не ти казват при запитването.
Ако не обърнеш внимание и ....
Но просто е кожодерство според мен от майчинството,което си е 240 лв. да се удържа такава такса.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
Централна Кооперативна Банка http://www.ccbank.bg/bg/zaiavka_online
Искарваш си Виза Електрон онлайн и не вземат такса на месец ,даже ти тече и лихва
Искарваш си Виза Електрон онлайн и не вземат такса на месец ,даже ти тече и лихва
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Коя е банката с най-ниска месечна такса за фирмени сметки? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте,
Нямам време да ходя за риба , но виж по банките
. Най-добре се прехвърли в ДСК там са най-добре за лична сметка. Най-напреднали са според мен поне, в последствие може да почнеш да ползваш виртуална дебитна карта с която примерно да пазаруваш воблери от чужбина и така със здраве.
Нямам време да ходя за риба , но виж по банките

Колега Божков, твърде вероятно от Уникредит Булбанк да са "набутали" на съпругата ти някоя от тяхните пакетни програми "Унико", които включват няколко продукта в пакет, които продукти обикновено не ти рябват. Иначе таксата им за поръжка на сметки на физически лица е 2 лева на месец. Отделно мисля, че имат и такси за откриване и закриване на сметката. Ако решиш да си закриваш сметката там и ти поискат такса за закриване просто си изтегли максимално допустимата сума от сметката (обикновено има минимален остатък от 5 лева) и после зарежи сметката докато не и свършат парите за такси. Те ще я закрият служебно. Е може да ти се обадят да довнесеш някой лев но ти естествено няма да го правиш. 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Естествено, че Булбанк ще събират лев за online банкиране. Не ме учудва. Всички банки имат такива скрити похвати за скубене на денги. Ако в друга банка няма такива такси бъдете сигурни , че ще ви прекарат по друг параграф. Аз лично не съм чул за честна банка. Така е да не си им в ръцете.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм в Райфайзен и няма такса за online банкиране(напълно безплатно е) ,а и лихвата ти тече по сметката
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и аз така... 5лв/месец е за фирмена разпл. сметка, а комисионните за превод са на 50% ако ползваш онлайн банкиране... за картовата сметка също не ми събират допълнителна такса, а съм я закачил към фирменото за да си следя движенията... иначе месечната такса за Виза Класик е 3.80лв и като пазаруваш с картата ти връщат 1% бонус... като пазарувам повече през месеца си покривам таксата и даже отивам на +...katri написа:Аз съм в Райфайзен и няма такса за online банкиране(напълно безплатно е) ,а и лихвата ти тече по сметката
А във вашия случай не е било нужно он-лайн банкиране... трябвало е да си направите дебитна карта /5лв годишна такса/ и да си я регистрирате в е-пей.бг или просто да си следите наличността на банкомат /безплано/...
То от едното "голямо" майчинство като удържат 5лв остава нищо и 1/2