Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Първи учебен!
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Първи учебен!
Да са живи,здрави и ученолюбиви и по-малко палави
При мен всичко е по две.Днес първокласник и второкласник.
Второкласника е вече първенец,първи час, първи минути,първа забележка
Що правих бели навремето сега бумеранга се връща 

А сега де? 

Айде и аз да се включа към групата на татковците на първолаци. Да са ни живи и здрави и по -малко да ни ядосват
. Същото го пожелавам и на всички учащи от форума 

Мерси за пожеланията за новата учебна година.Хайде и аз да пожелая нещо на първолаците пък и на батковците и каките-бъдете живи и здрави пък останалото криво-ляво се донатъкмява.

- dimitar_
- сериозен играч
Да са ви живи и здрави първолаците , а и не само те , всеки който има ученик може да празнува с чиста съвест !Този ден винаги е бил празник за малки и големи и цветята са най - малкото признание за труда на учителите , които поне този ден , забравят колко трудно им е станало призванието ... !
... пък вие , не висете със седмици по язовирите , ами помислете , че вече трудно се намират първолаци , и защо не поне няколко да излязат от вашият дом , най - малкото , ще има кой след време да ни опъва старите такъми !
Честит празник !!!
... пък вие , не висете със седмици по язовирите , ами помислете , че вече трудно се намират първолаци , и защо не поне няколко да излязат от вашият дом , най - малкото , ще има кой след време да ни опъва старите такъми !
Честит празник !!!
-
- научил се да хвърля
мерси 

почна се шоуто наречено училище
най-яките ми години са това правя си кефа,както знам,уча си чат-пат,пия си кафета,който се оплаква от училището е будала,защото там всичко е безгрижно и най-вече заради многото готини ученички.Просто това са ни най-хубавите ни години