Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да помогнем на Поли и нероденото ú дете да живеят!
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Да помогнем на Поли и нероденото ú дете да живеят!
Колеги, моята съпруга ме помоли да помогнем на това семейство. Ето линка:
http://www.help-polly.info/index.php?lang=bg
Аз ще се влюча с 40 лв.
Надявам се и вие да проявите съчувствие и милосърдие!

http://www.help-polly.info/index.php?lang=bg
Аз ще се влюча с 40 лв.
Надявам се и вие да проявите съчувствие и милосърдие!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Да помогнем на Поли и нероденото ú дете да живеят!
Прочетох за какво става въпрос!Утре ще направя каквото трябва.Наско,кажи нещо повече за семейството.От къде са?От къде съпругата ти е разбрала за тях...?...
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз също ще направя каквото трябва!А колегата Наско най вероятно е разбрал от съпругата си която чете форума на БГ МАМА,моята съпруга също посещава този сайт и ми беше споменала за това нещо,но се случи така че влезна в болницата и вчера ми роди прекрасна дъщеричка
надявам се да има сърдечни хора и да помогнат с каквото могат на Поли и нейното бебче защото няма по хубаво нещо от това да вдигнеш родната си рожба на ръце!!!

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- разбира нещата
Не му е тук мястото,но искам да честитя на колегата-да ви е жива и здрава рожбата!ivcho79 написа:...но се случи така че влезна в болницата и вчера ми роди прекрасна дъщеричка![]()
![]()
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- вече хвърля и на тежко
така е наистина, и аз преди близо 2 месеца изпитах това чувство. Съжелявам че в момента не мога с нищо да помогна, освен да се надявам всичко да е наредivcho79 написа: защото няма по хубаво нещо от това да вдигнеш родната си рожба на ръце!!!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз съм готов. Дано да успее да ги събере на време. Еб.... ти "Здравната каса"! За какво ли си плащаме здравните осигуровки като не може да помогне на такива случаи!?!

Здравейте ,
Това семейство са мои много добри приятели и се радвам че техния проблем набира все по-голяма гласност. За съжаление никой лекар в България не се опита да се заеме със случаят им и да им помогне, затова се стигна до болница край Берлин. Освен сериозните финансови изисквания на болницата , ще им трябва и много късмет. Стискам им палци и се моля за тях.
Призовавам всеки които може да отдели пари ,да го направи проблема е истински и хората се нуждаят от подкрепа ! Сметката им е дарителска и парите отиват директно в болницата
Благодарщ предварително!
Това семейство са мои много добри приятели и се радвам че техния проблем набира все по-голяма гласност. За съжаление никой лекар в България не се опита да се заеме със случаят им и да им помогне, затова се стигна до болница край Берлин. Освен сериозните финансови изисквания на болницата , ще им трябва и много късмет. Стискам им палци и се моля за тях.
Призовавам всеки които може да отдели пари ,да го направи проблема е истински и хората се нуждаят от подкрепа ! Сметката им е дарителска и парите отиват директно в болницата
Благодарщ предварително!
Днес разбрах от жена ми,че Поли на 07.10.09 г.е родила малката Паола.
Да са живи и здрави цялото семейство и от сега нататък да имат само хубави мигове в живота.
Да са живи и здрави цялото семейство и от сега нататък да имат само хубави мигове в живота.