Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
- szhristov
- ще става разбирач
КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Привет,
от доста време съм рибар. Хващал съм почти всичко дето плува, но щука още не!!!

Ходил съм на няколко места за щука, но без никакъв успех до сега

...и наслука
-
- разбира нещата
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Колега първо добре дошъл
А сега дай някакъв жокер от къде си за да може колегите да ти дадат адекватен отговор.
Надявам се разбираш какво искам да ти кажа

А сега дай някакъв жокер от къде си за да може колегите да ти дадат адекватен отговор.
Надявам се разбираш какво искам да ти кажа

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега, пиши откъде си?
Познайgeorg написа:szhristov написа:Хващал съм почти всичко дето плуваАми,като изловиш и неяszhristov написа:къде има останала неуловена

Иначе щука има на доста места,само колегата да даде координати от къде е

-
- новобранец
здравейте колеги. извинявам се, че използвам тази тема, но тъй като моят въпрос е същият (и понеже колегата не е уточнл координати, аз ще задам началниszhristov написа:![]()
Привет,
от доста време съм рибар. Хващал съм почти всичко дето плува, но щука още не!!!![]()
Ходил съм на няколко места за щука, но без никакъв успех до сега(или вече са я изловили, или водоема е пресъхнал, или нещо друго).
Моля някой, ако знае къде има останала неуловена щука да сподели.
Голям мераклия съм, но до сега без успех с щуката.
![]()
Благодаря предварително на всички, които ще отговорят.

Благодаря и аз предварително!
ivagor написа:здравейте колеги. извинявам се, че използвам тази тема, но тъй като моят въпрос е същият (и понеже колегата не е уточнл координати, аз ще задам начални, пък ако szhristov и е от района - ще се засечем на предложените места
. Та - координатите са София и околностите (чувал съм за Богров, евнтуално Искър...около Перник има ли хубави водоеми за щука... общо взето в радиус от 50-70 километра, всичко е добре)
Челопечене,Враждебна,Богров.. Наслука и дано хванеш

-
- новобранец
som4о, мерси за бързия отговор. А дали си чувал нещо за яз. Завала (някъде в района на Перник...или Брезник по-скоро)...видях че има вече такава тема пусната, но няма мн мнения..засегаsom4o написа:ivagor написа:здравейте колеги. извинявам се, че използвам тази тема, но тъй като моят въпрос е същият (и понеже колегата не е уточнл координати, аз ще задам начални, пък ако szhristov и е от района - ще се засечем на предложените места
. Та - координатите са София и околностите (чувал съм за Богров, евнтуално Искър...около Перник има ли хубави водоеми за щука... общо взето в радиус от 50-70 километра, всичко е добре)
Челопечене,Враждебна,Богров.. Наслука и дано хванеш
Благодаря!
ако бяхте около пловдив штях да ви предложа, марица штуката е полудяла,днес жванахме 6 броя по кило и половина две,а преди два дни штуките бяха 11
kolega na blesna li gi xvanacte tezi shtukleta
i niakakvi po to4ni koordinati za maritca mojesh li da kajesh 4e tia e dosta obshirna.
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.
В.Жечев.
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.
В.Жечев.
на жива рибка ,каракуда, около село Оризаре.
благодаря за информацията.ще се пробвам тези дни да изкарам някоя хубавица.
- szhristov
- ще става разбирач

От София съм. Прочетох коментарит и много се радвам за бързата реакзия. Мисля да прбвам някой от местата, които сте посочили и ще пиша за резултатите

...темата остава отворена и ще драскам по нещо за всеки излет - докато не хвана ЩУКА

...и наслука